tiistai 7. kesäkuuta 2011

Hippiekukkatunika itselle

Koska lapset saivat aikaisemmin vaatteensa hippiekukasta niin pitihän minunkin saada, mies ei kuulemma halua :) Kuten aikaisemmin olen kirjoitellutkin tykkään mielettömästi tästä hippiekukkakankaasta. Joskus ennen kuin Metsola myi kankaitaan ostin oranssin hippiekukkatunikan ja olen sitä pitänyt paljon, ihana kesävaate :) Metsolan ystävämyynnissä oli tuota limenvihreetä hippiekukkaa 15 euron metrihintaan joten sitä tarttui mukaani. Tunika itselle ja kaavan pohjalla Ottobre Womanin Bohemiatunika raglanmalliseksi muutettuna. Kaava kaipaa vielä hieman hiomista mutta tästäkin yksilöstä tuli ihan pitokuntoinen. TYKKÄÄn, ihana malli ja kuosi ja kätkee sopivasti vielä vyötäröllä olevat raskauslöysät :D Helteen kunniaksi puin tunikan heti tänään päälleni ja mukava oli päällä, ilmakin kiersi sopivasti väljän helman ansiosta :)
15 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakka tunika! Hyvä ideä kokeilla bohemiania raglanversiona. Itsekin olen sitä kaavaa käyttänyt usein ja malli on hyväksi havaittu!

  VastaaPoista
 2. Kiva tunika! Muistin juuri, että minultakin löytyy tuota kangasta kaapista, saas nähdä riittääkö siitä itselle tunikaan/mekkoon! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis, minullakin odottele samanlainen kangas kaapissa ja itse asiassa on vielä viime vuoden ostettu vihreä hippietunika mikä odottele mahan pienentymistä...

  VastaaPoista
 4. Kaunis, itsekkin tykkää tuosta kuosista kovasti.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis tunika! Ja miten niin mies ei halua...? :D

  VastaaPoista
 6. Kiva tunika samoin kuin pojan paita myyrä-applikaatiolla tuossa alempana! :)

  VastaaPoista
 7. Taisinpas ihastella tunikaasi ihan "livenä"
  t. kirjastotäti

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteä kesätunika!

  VastaaPoista
 9. Hih, ihana on, minun kesän lempparipaitani on Bohemian-tunikan perusversio tummemman vihreästä hippiestä ;)

  VastaaPoista