keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Petit Fee peurojen kera

Huoh! Mekot, liivarit ja tunikat on niin ihania, tämä äiti tykkää pukea tytölle nuita :) Meillä ollaan kotonakin mekko päällä, täytyyhän tästä ilo ottaa irti kun tyttö ei vielä vastustele :D

Liivihame täydennystä vaatekaappiin tällä kertaa! Ihan pelkkää ruskeeta liivaria oon kaivannut pitkään koska sitä on niin helppo yhdistellä esikoiselta tytölle periytyneisiin värikkäisiin bodeihin. En kuitenkaan halunnut ihan perusliivimekkoa vaan päädyin kokeilemaan uutta kaavaa ja Petit Fee oli jollain tavalla niin suloinen kaava, että valitsin sen. Suloinen kuin mikä mutta leveyttä on ihan hirmuisesti. Piirisin kaavan 68cm leveyden mukaan ja 74cm pituuden mukaan ja kaventelin vielä aika reipaasta nuita helmakappaleita! Ja vielä valmistakin mekkoja kavensin. Mutta helmavaksihan malliksi tuo on tarkoitettu mutta meidän neiti on tosi sirppana (painaa alle 7 kiloa) joten hänen kokoonsa nähden helmaa oli ihan liikaa, mutta kavennusten jälkeen liivihame on mielestäni ihan sopiva :) Tämä liivimekko on muuten varmaan sellainen, että menee pitkään päällä, henkseleissä on säätövaraa ja helma on niin pitkä kuin mahdollista! Niin ja napilävetkin alkavat onnistua, eihän se niin vaikeaa olekkaan!  

En voinut vastustaa peuratrikoota kun Sampsukan postikulutarjous osui kohdalle, suloista kangasta kerrassaan! Keltaiset resorit koska tätä pidetään varmaankin aika paljon yhdistettynä ruskeaan! Tykkään nuista kirjekuoripäänteistä ja niinpä tähän käytinkin vanhaa kaava jolla on tehty jo monta bodia eri koko luokissa!

*
Joko olette huomanneet, että tänään alkoi Lasten Metsolassa ystävämyynti. Nettikaupassa se alkaa 19.10. Kovasti tekisi mieli mennä "katsomaan" mitä kangasaleja siellä on. Ilmoituksen mukaan kankaita jopa -50% ja ruiskukkaa, blossomia, ladaa, vihreetä velouria ja raitakankaita. Jos joku on jo käynyt siellä niin tulkaa kertomaan millaisia aleja oli :)

*

Kaava: Petit Fee liivihame Ottobre 1/2011, kirjekuoribody (joku vanha ottobre)
Koko:Liivimekko 74cm, Body 74cm
Kankaat: Ruskea ruutufrotee Lasten Metsola, Peuratrikoo Sampsukka23 kommenttia:

 1. Ompa söpö liivimekko! Mulla on tää sama lehti ja iskin silmäni tähän malliin, kangasta vaan ei oo semmoista mikä miellyttäisi silmää... Pitääkin piirtää kaavat talteen. :)

  VastaaPoista
 2. Pitääkin tuota liivaria kokeilla. Kaunis. Tein neidillemme housuversion testiksi ja siitä en tykännyt.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on taas kaunis!!! Hyvin sopii sen peuran ja keltaisen resorin kanssa!!! Ja Teidän tyttö on tosiaan oikein hento keijukainen, meillä oli tyttö 4kk ikäisenä jo painavampi, huhhhh!

  VastaaPoista
 4. Ihana setti! Itsellä samanmoista suunnitteluasteella, peurakangas odottaa ompelijaansa, kunhan sitä vain raaskisi leikata.. :)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka söpö! Sirppana neiti toden totta, meillä poika painoi 3kk yli 7kg... ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana mekko!
  Itse tein tuollaisen ja se mahtuu meillä tytöille 104cm ja 128cm =D. Tosin tein tuplanapit, mistä säätää.

  VastaaPoista
 7. Voi teitä Oulun onnekkaita, toivottavasti nettiysmyynkin jää joitain herkkuja... Suloinen liivari!

  VastaaPoista
 8. Ihana asu! Määki tahtosin tuollasen pienen tytön jolle vois pukea koko ajan mekkoa,tunikaa ja hametta! ;) Ei oikeen meidän 4 vuotiaalla ole kaikista paras kotiasu,kun mennä rymyää pihalla joka paikan!

  -Nanni-

  VastaaPoista
 9. Oi että miten suloinen asukokonaisuus. =)

  VastaaPoista
 10. Todella ihana setti. Tuo peura-kangas sopii tosi hyvin ja raikastaa ihanasti tuota ruskeaa mekkoa. :)

  VastaaPoista
 11. Kääk että on ihana mekko ja body!!! :) Mun täytyy kyllä jostain metsästää tuo lehti, tahtoo ellille kans tuommosen mekon :b ja multa kans löytyy tuota ruutujoustista ruskeana ja vihreänä.

  Kiitti Metsolavinkistä, jotenki mennyt nyt ihan ohi kaikki tuommoset, voiskin piipahtaa siellä huomena luennon jälkeen :)

  VastaaPoista
 12. Ihanuus! :)

  Vitsi, en tiennyt tuosta Metsolan alesta, ois ollut parempi varmaan olla tietämättäkin... Varmaan "joutuu" huomenna käväseen...

  VastaaPoista
 13. Söpön mallinen mekko ja söpö on mallineitikin :)

  VastaaPoista
 14. Kaunis ja mukavan näköinen mekko! Sopii ihanasti peuratrikoon kanssa :)

  En tiedä onko onni vai harmi, ettei meillä ole Metsolaa lähelläkään, mutta joskus "hieman kateellisena" katselen muiden löytöjä! ;)

  VastaaPoista
 15. Napit ovat piste iin päälle, ihanan laadukkaan näköinen mekko.

  VastaaPoista
 16. Ihania! Itsekin olen tehnyt paidan tuosta peuratrikoosta. Käytin punaista resoria. Sun käyttämä keltainen resori tekee paidasta paljon raikkaamman näköisen!

  VastaaPoista
 17. Aivan mielettömän söpö setti! Ja kiitos tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 18. ai ai mikä setti <3

  Metsolas piti käydä, mut aikataulu petti ja ei ehtinyt. Mut ainakin kuulemani mukaan porukkaa on ollut paljon ja kankaita ostettu, joten ruhhkasta ei niin tykkäävänä ehkä parempikin että en käynyt :D:D kattoo sit nettipuolen tarjousket ja ostaa sitä kautta-noutaen jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 19. Mekko on tosi kaunis ,ja paljon paremman näköinen tämä tekemäsi kuin se vihreä (muistaakseni) versio lehdessä! :D

  VastaaPoista