sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Runoratsu saapui meillekkin!

Runoratsukangas oli sellainen PAKKO saada ostos tälläiselle heppahullulle! Minä oon nuoruuden aina tuonne esikoisen raskausaikaan asti viettänyt tallilla :) Nyt on siis tullut useampi vuosi ilman hevosteluja mutta sitten joskus kun lapset on isoja niin alan taas käymään ratsastustunneilla :) Runoratsukangas on ihan mahtavan laatuista sellaista paksua froteeta, tälläisiä froteita lisää markkinoille.

Leikkasin kankaasta ensimäiseksi itselleni, kangas ihastutti minua, esikoista, että kuopustakin suuresti joten jokainen meistä saa kankaasta jotain ;) Kaivoin esille taas luottokaavani, Bohemian. Hieman muokkailin kaavaa ja tein hieman erilaisia ompeluratkaisuja mitä edellisiin versioihin! Täytyy kyllä sanoa, että tuli ihan huippuihana tunika, tykkään niin paljon, että taidan ensi yönä nukkua tunika päällä :D Tämä tunika tulee olemaan yksi kesän suosikeista ihan takuulla! Pitää muuten sanoa, että edellistä Bohemiaa oon pitänyt tosi paljon ja se on kerännyt paljon ihasteluja!

Runoratsubohemiaan tein rypytyksen keskelle eteen ja olkapäihin. Pääntien ja hihansuut viimeistelin resorilla. Nuo taskut ovat sellaiset mitkä oon kokenut hyväksi mutta tässä versiossa jäin näin jälkeenpäin miettimään oisko parempi ilman. Mitä mieltä ootte puranko taskut pois vai annanko niiden olla?







Kaava:Ottobre 5/2009 Bohemia
Koko: 34, muokattuna
Kankaat: Runoratsu Seliasta, taskujen frotee Jofotex
 
 

16 kommenttia:

  1. Aivan ihana! :)

    Minä oon metsästänyt tuota kyseistä Bohemian-kaavaa ympäri oulun seudun kirjastoja, mutta en ole onnistunut löytämään, saisinkohan joskus piirtää sulta kaavan? :) Ja sääkin vissiin halusit jotain kaavoja siitä "ompelen lapselleni"-kirjasta, unohtunut vaan koko asia. :)

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää =) On kyllä kaunis kangas.

    VastaaPoista
  3. Todella hieno! Mulla tuo kangas odottaa... se miettii vielä, mitä se haluaa olla. ;) Minusta nuo taskut hyvät. Elä mee purkaan!

    VastaaPoista
  4. Piti vielä sanoa, että laatu on tosiaan jotain aivan ihanaa! Tuollasia joustiksia enemmän!!!!!!

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana! Mä alan kans huomenna omia runoratsujani leikellä! :)

    VastaaPoista
  6. Oi Vau miten hieno! Kaunis ja hyvin istuva malli!!! Minua taskut eivät häiritse, eihän niitä alussa edes huomannut! Pakkohan on jotain taskua olla kun kesällä ei ole takkia ja minä ainakin ei osaa laukkua mukana pitää;)

    VastaaPoista
  7. Ihanaa! Minäkin pääsen ensi viikolla tilausta tekemään, kiva kuulla että on hintansa väärtti.

    VastaaPoista
  8. Kaunis tunika! Tuollaisia Bohemian tyyppisiä tahtoisin minäkin, sais vain aikaiseksi ja löytäisi kivat kankaat sellaisiin.

    Mullekin tuli heti ensimmäisten joukossa tuota runoratsua, mutta petyin kyllä vähän kun tuo tumma väri oli kankaassa viininpunaista - oletin sen olevan ruskeaa, ja inhoan viininpunaista. No kyllä se silti käyttöön tulee ehdottomasti, ja 5v tytär ainakin oli ihann myyty kuosista.. =)

    VastaaPoista
  9. Todella ihana tunika! Tykkään taskuista erityisesti!

    VastaaPoista
  10. Ihanat, tunika ja kangas :) Ja taskuista tykkään kans!

    VastaaPoista
  11. Kiva tunika taas! Mäkin tykkään tuosta kuosista, mutta ainakaan vielä en ole sitä tilannut..

    VastaaPoista
  12. Ihana! Taskut ovat kivat :)

    VastaaPoista
  13. Ihana! Tosi pirteä ratkaisu kantata resorilla hihansuut ja pääntie! Enkä minä kyllä taskuja lähtisi purkamaan, söpöt ovat. :)

    VastaaPoista