perjantai 27. heinäkuuta 2012

Petit fee goes Waterlily

Minulla tulee käytyä kerran viikkoon Lasten Metsolassa ihailemassa ja katselemassa kun se sijaitsee niin kätevästi meidän ruokakaupan vieressä. Viime viikolla mukaan tarttui 4 euron palanen Waterlilytrikoota palakorista. Harvoin raskin mitään normaalihintaista ostaa mutta tuon palalaarin katsastan joka viikko :) Näin palasen välittömästi meidän seuraavana Petit Fee liivimekkona. Edellinen on ollut ihana ja mahtuu vieläkin mutta eihän tytöllä koskaan mekkoja ole liikaa ;)

Tein mekon 74cm leveydellä ja pituutta laitoin reilusti lisää. Henkselien napit jäivät hieman liian ylös ja niitä täytyy hieman laskea. Henkseleissä on niin paljon pituutta, että uskon tämän mekon menevän nappia siirtämällä vielä 86cm vaatteiden kanssa. Mutta tulihan siitä suloinen kuin karkki :) Huomatkaa miten alan pikkuhiljaa lämpenemään tuolle pinkin ja keltaisen yhdistelmälle :D Kyllä pieni neitokainen tällä jo innoissaan pyörähteli helmat hulmuten :)Kaava: Petit Fee liivihame Ottobre 1/2011
Koko:tehty 74cm kaavalla
Kankaat: Waterlily trikoo Lasten Metsola18 kommenttia:

 1. Oih, miten ihana. Minä tykkään tuosa kankaasta niin kovasti, mutta mekko on ihan syötävän suloinen<3

  VastaaPoista
 2. Oi ku ihana :) Mulla on ollu tää kaava ikuisuuden To do-listalla, mut kangas on ollut hakusessa.

  VastaaPoista
 3. Todellakin mekko kuin karkki, ihana!

  VastaaPoista
 4. Olisi aika kohtalokasta, jos Metsolan liike olisi noin lähellä. Tosi kiva mekko!

  VastaaPoista
 5. Suloinen!
  Meillä mies ei varmaan päästäisi mua koskaan ruokakauppaan, jos tuollaisia kiusauksia olisi vieressä! :D

  VastaaPoista
 6. söpö mekko, ja tytöillä ei ole ikinä liikkaa mekkoja :-)

  Taidanpas minäkin tänään tehdä pieni "katselukierros" Lasten Metsolassa. Ehkä tappamme taas siellä, who knows :-))

  VastaaPoista
 7. Söpö mekko ja tytöillä ei ole ikinä liikkaa mekkoja.
  Olen lähdössä taas "ruokaostoksille" tänään. Ehkä tavataan taas :-))

  VastaaPoista
 8. Voi että kun on söpönen mekko!

  VastaaPoista
 9. Suloinen! Olisipa minunkin kauppani vieressä tuollainen ihanuus. :)

  VastaaPoista
 10. Ihania ompeluksia! Etenkin tuo pinkki mekko =)

  VastaaPoista
 11. Ihana mekkonen! Näitä upeita Petit Fee mekkoja on tullut vastaan useampikin, ja alun no jaa -olotilan jälkeen aloin itsekin lämmetä... ja nyt olisi ensimmäinen mekko leikattuna, katsotaan, tuleeko edes lähellekään näin söötti ;)

  VastaaPoista
 12. Heippa! Ajattelin kysellä sinulta koon valintaan pieniä apuja kun olet näitä mekkoja useamman tekaissut (IHANIA KAIKKI!!) että mikähän koko kannattaisi piirtää hiukan yli 1-vuotiaalle joka noin 72cm pitkä ja painaa liki 9kg, vaatteista käytössä 74 ja 80 (paitsi housut 68) Olisin hurrrrjan kiitollinen jos osaisit kaavasta jotain suuntaa antavaa vinkkiä antaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaava on leveä. Tekisin varmaan 74cm kaavalla ilman saumanvaroja :)Koska toisaalta tuohan saa olla vähän leveäkin malliltaan. Henkseleitä jatkaisin niin olisi käytössäkin sitten pitkäikäinen nappia siirtämällä. Tämän postauksen Petit fee on meillä edelleen käytössä :) Ja tyttö on nyt 86cm ja 10kiloa.

   Poista
  2. Suuren suuri kiitos vastauksesta! Ei muuta kun kaavan piirtelyyn siis ja sitten odottamaan sitä kadoksissa olevaa ompeluaikaa :)

   Poista