maanantai 18. maaliskuuta 2013

Anemone Stripes x 3

Minulla on sellainen hulluus, että kun innostun jostain niin saattaisin tehdä monta vaatetta samalla kaavalla kankaita vaihdellen :D ja keksin koko ajan uusia yhdistelmiä omasta kangashyllystä! Kesällä saattaa tarvita myös pitkähihaisia väljiä tunikoita joten yhtäkkiä muistin kaavan jolla oon tehnyt joskus lahjaksi tunikan! Ensimmäinen versio valmistui ja innostui niin, että leikkasin saman tien kaksi lisää ja vielä voisin tehdä yhden tai kaksi :D Kankaat löytyi omasta kaapista mukavaa kun saa kulutettua kaun marinoituja kankaita ja lopputuloskin miellyttää silmää!

Kaavana kaikissa tunikoissa Anemone Stripes (Ottobre 4/2009) Tein tunikan pienimmällä koolla 98cm jätin saumanvarat pois. Tyttö on nyt noin 85cm pitkä ja hoikka alle 10 kiloa käyttää normisti kokoa 86cm. Pituutta lisäsin niin paljon kun kankaassa riitti korkeutta! Tämä on lyhyt kaava olemassaan! Taskut lisäsin omasta päästä!






Metsolan Sunray on marinoitunut kangashyllyssä pitkään ja olen ihmetellyt mitä ihmettä siitä tekisin. Nyt yhdistin sen itse värjättyyn oranssiin joustofroteeseen! Hihojen ja taskujen joustofrotee on värjätty Nitorin Mandariinillä, kerrassaan herkullinen väri! Tästä tuli kyllä herkku, tykkään väryhdistelmästä!





Jotain hempeää... Tämän ihanan kankaan voitin Tinniinan blogiarvonnasta yhdistin kaveriksi ruskeaa trikoota niin saan jäjelle jääneestä kankaasta vielä jotain kivaa tehtyä ;)




Tämän tunikan kankaan olen vaihtanut vuosi sitten kangasvaihtareilla ja kuosi sopii minusta niin ihanasti tähän aurinkoiseen kevät talveen! Yhdistin tähän tunikaan mandariinillä värjättyä trikoota! Tätä tunikaan kavensin etukappaleelta 3cm jotta sain kankaan riittämään!


Ja koko kolmikko samassa kuvassa! Mikä on suosikkisi!


18 kommenttia:

  1. Ihan huiput! Enpä osaa sanoa suosikkia... Kivoja yhdistelmiä kaikki!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun muilta näkee kaavoja, joita ei ole kokeillut...Pitänee tsekata tuo! Oma suokkarini on tuo Ystävykset-versio!

    VastaaPoista
  3. oi ihanat kaikki, en osa sanoa suosikkia!!!

    VastaaPoista
  4. Ihania! Mulla tulee myös tehtyä samalla kaavalla useita versioita, mutta mikäs siinä, kangas muuttaa vaatteen ilmettä hurjasti!
    Lempparini on tuo vihreä-oranssi.
    Ja aivan herkkua tuo mandariini, pitäisikin kokeilla värjäämistä pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
  5. Wau mikä kolmikko, ihania kaikki, sunray on suosikkini! Hauskan näköinen kaava.

    VastaaPoista
  6. Ihan mahtavia kaikki, ei noista voi sanoa edes suosikkia. Upeita!

    VastaaPoista
  7. Ihanan värikkäitä. Mie tykkään eniten tuosta sunraystä.

    VastaaPoista
  8. Ihan mielettömän ihania kaikki! <3

    VastaaPoista
  9. tosi kivoja tunikoita! sunray se on täälläkin suosikkina ihanan pirteillä väreillään :) Kiva huomata täältä sun blogista, että mitkä vaatteet sopii näille pikku kirpuille, kun oma neitiki on aika samoissa mitoissa teidän neidin kanssa (n. 83cm ja ehkä hyvällä tuurilla 9,5kg) :)

    VastaaPoista
  10. Ai että miten ihania kaikki! en tiedä enää mistä tänne eksyin, mutta pakko oli klikata itsensä lukijaksi niin on ihania tekeleitä:)

    VastaaPoista
  11. Todella nättejä kuoseja! Iskee minuunkin vaikka yleensä suosin neutraaleja vaatteita itsellä ja tytölläni. Kyllä täytyy ihmetellä, miten jotkut vaan osaavat :)

    Kiva uusi blogilöytö!

    VastaaPoista
  12. Ihania kaikki kolme! Sunray pääsee silti suosikiksi. :)

    VastaaPoista
  13. ihania tunikoita ja tosi kiva tuo kaava

    VastaaPoista
  14. Ihania kaikki, Sunray on kyllä kaikkein <3.

    VastaaPoista
  15. ihania!!!ja mulla ei oo tota lehtee :( pitää vissiin itte koittaa tehdä kaavat.

    VastaaPoista
  16. Vitsi miten ihania tunikamekkoa oot tehnyt!

    VastaaPoista
  17. Ihania tunikamekkoja...ei kun kaavan piirtämiseen ja valkkaamaan kankaita. ihana kaava kun löytyy meillä molempien neitien koot samasta kaavasta :D

    VastaaPoista