keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Jumpsuit jos toinenkin ja pikkuisia froteevaippoja

Lähdin testailemaan Ottobre lehden jumpsuitkaavoja vauvan pukua silmällä pitäen! Syntyi muutama puku, katsotaan mikä on sitten käytännössä parhaimman mallinen ja mitä lähden muokkaamaan eteenpäin ;) nämä on tarkoitettu vaunuilu/autoilukäyttöön ja huppua oon jokaisesta muokannut pienemmäksi. Syksyksi vois tehdä vuoritetun käännettävillä lahkeen-ja hihansuilla! Aikasta suloisia tuli näistäkin :)


Kaava: Ottobre 1/2013 kääntöhaalari
Koko: 56cm (kavennettu)
Kangas: Lasten Taikamaa, vuoritettu marimekon pallotrikoolla


Kaava: Ottobre 4/2012 Jumpsuit (muutin sivusaumattomaksi)
koko: 56cm (kavennettu ja lahkeita pidennetty)
Kangas: Michas stoffecke

Kaava: Ottobre 6/2011
Koko: (kaavasta 50cm) vastaa mielestäni isompaa ja tätäkin kaventelin
Kangas: Taikametsä OE-kangas



Yhdet pienet haalaritkin syntyi pienen pienestä kankaanpalasta! Oon ihastunut tuohon keltaisen ja vihreänturkoosin värin liittoon! Näissä kokoa noin 50/56cm ja saa luvan olla viimeiset pienet haalarit, eiköhän näitä oo jo liian monet ;) Seuraavaksi isompaa kokoa sitten!



Vaippojakin ompelin pitkästä aikaa! Ihan pikkaisilla oon tykännyt käyttää nuita froteisia näpsyvaippoja ja meillä ei ole niitä ollutkaan liian montaa joten ompelin puoli tusinaa lisää imujen ja kuivaliinojen kera. Vaipat ovat sisätäyttövaippoja ja niissä on kolme kerrosta joustista (päällykerros värillistä, tukikerros valkaisematonta ja ihoa vasten bambujoustista tai tenceljoustista) Kuivaliinoja tein coolmaxin palasista ja joustofroteeta on toisella puolen. Minusta maitokakat on helppo nuista huuhtaista sitten pois. Riispaperia en oo vielä kertaakaan osannut käyttää. Imut tein näihin vaippoihin taittoimuina vanhoista pyyhkeistä!



4 kommenttia:

  1. Kyllä kelpaa vauvan näin hienoissa pukimissa köllötellä :)

    VastaaPoista
  2. Ihania haalareita ja vaippavärisuora on pirteä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana värisuora :) Tosi siistiä jälkeä vaipoissa.

    VastaaPoista
  4. Oiii, minun pikkuisellekkin pitää saada tuollainen jumpsuit! Mahtavaa.

    VastaaPoista