perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kesäpaitoja erä1

Täälläkin eletään jälleen kovasti kesän odotuksessa. Ensimmäinen erä lyhythihaisia valmistui jokunen päivä sitten. Tänään virittäydyttiin kesätunnelmiin ja sovitettiin paidat. Viime kesäiset paidat ovat kaikki pieniä joten lyhythihaisista on oikeasti pula kun kaapista löytyy ainoastaan muutama ja nekin surkean virttyneitä aluspaitoja. Ihanan värikkäitä näistä tuli. Osa viime kesäisistä shortseista sopii vielä mainiosti jalkaan ja kirppariltakin on löytynyt alle eurolla useammat shortsit (kuten kuvassa olevat oranssit) Tänä kesänä vältyn shortsien ompelulta täysin :D Lyhythihaisia on leikattuna vielä toinen mokoma! Ihanaa väriä kesään :)

Pojan suosikki oli apina/leijonapaita, äitin suosikki on ehdottomasti pöllöpaita :) Kankaat ovat muuten kaapeissa pyörineitä paitsi tuon pöllötrikoon olen tilannut muutama kuukausi sitten. Kaavana tuttu Villi Viikinki, on vaan niin sopivan kokoinen ja mallinen, että oon ihan jämähtänyt tuohon kaavaan. Uusimmassa Ottobressä taisi olla joku slim-fit lyhythihainen josko sitä sitten kokeilis seuraavaksi.


 
Kaava:Ottobre 6/2010 Villi Viikinki
Koko: 92cm
Kankaat: Apina/leijonatrikoo JNYdesign, pöllötrikoo Ikasyr ja eläintrikoo Eurokangas

8 kommenttia:

  1. voi miten kivoja paitoja oot tehnyt :) itsellä sama projekti menossa, eli kesävaatetta pitäisi pojalle saada tehtyä. Juuri sain kangastilaukseni, ja sitten tietenkin alkoi ompelukone temppuilemaan :'(

    VastaaPoista
  2. Kivoja paitoja! Ihanaa tuo eläintrikoo :) Eipä vaan ole omalle kohdalle EK:ssa osunut...

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanan kesäisiä paitoja! Minä olen varmaan tehnyt viime kesäksi aika reiluja vaatteita kun tuntuivat kaikki vielä sopivilta, ei tarvitse tehdä kuin ehkä muutama vaate, niin on sitten jotain uuttakin.. :)

    VastaaPoista
  4. Upeat paidat ja kivat ne keltaiset shortsit!

    VastaaPoista
  5. Mun suosikki taitaa olla toi eläintrikoinen. Ihania värejä! Mäkin heti bongasin sen slim fit -paidan, jota pitää kokeilla. :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja, etenkin tuo eläintrikoo! En kyllä ikinä löydä mitään noin kivaa EK:sta!

    VastaaPoista
  7. Hurjan kivoja paitoja olet tehnyt, tuo pöllökuosi onkin ihana, itse mietin saisiko siitä kivan mekon tytölle.

    VastaaPoista
  8. Mun suosikki on myös tuo eläinpaita ja keltaiset shortsit. Kumma juttu, että aina kun mä käyn Eurokankaassa, ei siell ole mitään noin kivaa.

    VastaaPoista