keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kauppatakki

Täällä ollaan! Minua on vaivannut aikaansaamattomuus kuvien suhteen. Ommellut ja neulonut oon kyllä koko ajan jotain mutta bloggaaminen on vaan jäänyt. Lapsukainen tarvitsi uuden kauppa/kyläilytakin ja sellaisen sain tehtyä viime viikolla. Kangas on Ikeasta joskus hamstrattua ja vuorena ihan vaan musta tikkikangas joka sekin löytyi valmiina kangaskaapista. Vähän reiluhko takista tuli mutta eiköhän tuo keväällä ole ihan soppeli. Kaavan pohjan otin ottobren numerosta 6/07 jota himppusen muokkailin sitten sopivammaksi. Ompelujälkeen oon tosi tyytyväinen mutta vaikka tykkään tuosta kankaasta niin en tiedä onko se sittenkään meidän poikasen näköinen takki :D Takille neuloin vielä kaveriksi Laura-lettipipon mustasta Novitan Aino-langasta ja tupsu syntyi Fritidsgarnin jämistä. Piposta tuli oikein kiva ja sopiva, siitä tykkään :)
12 kommenttia:

 1. Mä rakastuin tohon pipoon! Voisin käyttää itselläni :D
  Takkikin on hieno ja siististi tehty!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti setti:) Mukavan yksinkertaset värit.

  VastaaPoista
 3. Hieno setti :) Pipoa minäkin katselin, että onpa söpö! Ihanasti sopii vihreä tupsu :)

  VastaaPoista
 4. ihan älyttömän hieno takki ja kuvatkin kohdistettu niin hienosti!

  VastaaPoista
 5. Hieno takki! Kangas on musta tosi kiva takkikankaana, meillä ainakin nousisi ykköstakiksi. :) Mun pitää illalla muistaa kysyä tuosta takkivetoketjun ompelusta pari juttua..

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman ihana takki ja lakki! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköinen takki, olet saanut hienosti kohdistettua kankaan kuvion etupuolella (meikäläisen suuri ahdistuksen paikka:)). Törmäsin jossain blogissa tohon pipoon ja ihastuin korvaläppiin, kiva kun linkitit ohjeen, kiitos!

  VastaaPoista
 8. Onpas aivan ihana takki!! Ja kiva lakki :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommentoijille :) Kommentit lämmittävät aina mieltä. Takki onkin ollut jo kovalla käytöllä ja ehkä minun silmäkin alkaa siihen tottua :)

  VastaaPoista
 10. Takki on tosi hieno, osaisinpa itsekin tehdä.
  -Heidi-

  VastaaPoista