tiistai 7. joulukuuta 2010

"Kesto"ompeluksia

Postaanpas nämäkin jo aikapäiviä sitten syntyneet ompelukset. Kaikki ovat ikään kuin jonkin sortin kestotuotteita. Ompelurintamalla on ollut viime aikoina hyvin hiljaista sillä saumuri sanoi itsensä irti. Viikonloppuna hain huollosta enkä ole vielä testannut miten se toimii.
Neuvolakortin koteloita tein hirmuisen läjän jo joskus useita kuukausia sitten! Innostuin sitten kerralla tekemään enemmälti. Nyt vaan pitäis osata valita mahamuruselle omansa :) Vaikee valinta kun nuo kaikki on vaan niin kivoja :D
Kestoliivinsuojia pino omaan käyttöön. Kaikissa pul tai laminoitutrikoo päällä ja ihoa vasten suurimmaksi osaksi bambua.
Kestositeitä noin parikymmentä kappaletta. Sainpas käytettyä tuon laminoidun trikoon pois se kun ei mielestäni ole kovinkaan kaksinen materiaali taskuvaippoihin. Siteissä luulisin toimivan. Ihoa vasten bambua suurimmaksi osaksi ja imuina mitä kaapista sattui löytymään.
Pari kernipussukkaa pöytäliinan lopusta. Nuita ajattelin käyttää esim. uimahallissa ja vaippapussina. Tällä hetkellä pussit on pakattuna sairaalakassiin :) Kaavat omasta päästä leikatessa syntyneitä.
Laitetaanpas nämäkin tänne eli pino kestotalouspaperia. Vanhoja kulahtaneita harsoja ja tuollaista ohutta froteeta. Ihan parhaita, hakkaavat mennen tullen paperisen talouspaperin. Joko teillä käytetään kestotalouspaperia?
Tämä tuoli vanhus sai taas uuden päällisen. Edellinen olikin jo kovin kulahtanut eikä sopinut väreiltään Elmon leikkihuoneeseen. Kangas löytyi Finlaysonin myymälästä, sellaista paksumpaa puuvillaa ja metrihintakin oli vain 6 euroa. Nyt tuoli on kuin uusi jälleen :D

5 kommenttia:

 1. Hei!! Ahkera olit!!!
  Kävitkö Lasten metsolassa tänne aamulla??? Autojoustis ostamaan??
  Meillä käytettään kestotalouspaperia. Puuvillaflanellirättiä. Voi pestää 60:ssa ja kuivausrumpuun jos haluaa.

  VastaaPoista
 2. Huh, paljon ompeluja! Nuo on kaikki sellaisia ompeluksia jota meillä tarttis tehdä, mutku ne on jotenkin tylsiä tehä. Talouspaperia ei oo, mutta ei oo kyllä tarpeeksi noita rättejäkään... :S Niin ja nojatuolista tuli tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. No jopas iso kasa :)
  Ihania noi neuvolakorttikannet!!!
  Mulla tekemättä, ku noi neuvolat on nykyänsä niin harvassa...
  Meillä on kestotaloupaperi käytös, joskin vois vielä ahkerammin sijoittaa useampaan paikkaan, nyt vain keittiös.
  Kestositeitä pitänyt kokeeksi tehdä, mut seki viel tekemättä :D

  VastaaPoista
 4. Oletpa ollut reippaana! Tuoli on kyllä kuin uuusi, kangas on tosi kaunis.

  Meilläkin käytetään kestotalouspaperia, tosin lisääkin voisi tehdä. Itse tykkään käyttää kestoliivinsuojia, kertakäyttöiset on kamalan tuntuisia etenkin kastuessaan! Samoin on siteiden kanssa.

  Ja nuo neuvolakorttikuoret on ihania, voittaa nekin muoviset kevyesti!

  VastaaPoista
 5. vautsi mikä määrä ompeluja! Meilläkin kestotalouspaperia äytössä, tosin ihan tavallisen paperin rinnalla..vielä en ole kokonaan luopunut paperista :)

  VastaaPoista