keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ykkösjuhlat

Viikonloppuna käytiin juhlimassa ykkössynttäreitä :) Lahjaksi tein Metsolan On The Road-kankaasta paidan ja nimihernepussit Idea hernepusseihin tuli Lapinkan talossa-blogista. Lahja pakattiin pieneen kangaskassiin missä voipi sitten vaikka aarteita kanniskella :)

 
Kaava: Oma
Koko: 86/92cm


 Kokoa hernepusseilla n. 15x15cm ja herneitä näihin kuuteen pussiin meni vajaa kilo.
Kaava: omasta päästä 
Kangas: Finlayson

8 kommenttia:

 1. Kiva lahja, tuo autokangas on kyllä tosi ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Ottaisin meillekin tuollaisen lahjan :) Hyvä ajatus tuo kangaskassiin pakkaaminen. Aina on sellasia paloja kaapissa joista yhden lahjakassin tekee.

  VastaaPoista
 3. Kerrottakoon vielä, että sankarilta löytyy kassin kanssa samasta kankaasta neuvolakorttikotelo ;) ihana idea! Hernepussit on jo ollu ahkerassa käytössä, hauskinta on laittaa pussi pään päälle ja odottaa jännittyneenä milloin pussi tipahtaa :D Lahja on kyllä herättäny ihastusta joka suunnalta :) Kaunis kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista
 4. Ihana lahja, minäkin ajattelin tehdä lahjat nykyään itse...

  VastaaPoista
 5. Noi hernepussit on kyllä tosi kiva idea! Voisinpa tehdä myös meidän pikkumiehille tuommoiset. :) kiva lahjakin, itsetehty on aina hyvä juttu. Olen muuten blogisi uusi lukija, tervetuloa vierailulle myös Aurinkomaan verstaaseen. :)

  VastaaPoista
 6. Kiva lahja! Ihanan vauhdikas tuo kuva! Täytyykin laittaa korvan taakse tuo mahtava ideasi tuosta kangaskassista. :)

  VastaaPoista
 7. Leikkelin eilen samaa autofroteeta ja nyt arvon väriä resoreihin, punainen? Musta? Vihreä? Keltainen? Huh, vihreä ainakin näyttää kivalta!

  VastaaPoista