tiistai 10. toukokuuta 2011

Kesäpaita numero viisi

Hitaasti näitä kesäpaitoja tupsahtelee mutta nyt esittelyssä paita numero viisi. Tämä pilvitrikoo on ollut kaapissa marinoitumassa n.1.5 vuotta. Tykkään tuosta ihan mahdottoman paljon,väriltään niin ihanaa!! En ole raaskinut käyttää sitä kuin pienen palasen näihin. Nyt päätin uhrata kankaan kesäpaidaksi. Olen vakaasti päättänyt opiskella tuota applikointi nyt hirmuisen paljon ja tähän paitaan lensi sinitöyhtönen.Täytyy todeta, että kärsivällisyyteni on näköjään kasvanut hirmuisesti kun jaksan tuollaista räpöstää monta iltaa. Itseasiassa nuiden yksityiskohtien applikointi on äärettömän rentouttavaa :D Paidasta tuli kokonaisuudessaan ihan pirtsakka mutta poika ilmoitti paidan nähdessään ettei pidä siitä (ensimmäinen kerta kun sanoo nuin jostain tekemästäni) Luulenpa kuitenkin, että ei enää kohta muista koko asiaa (ainakin toivon niin)


*
Mikä kokemus teillä on muuten interlocktrikoista? Näitä on tosi kiva ommella ja näihin on kiva applikoida muttta minun mielestä nyppääntyvät pesujen myötä julmetusti verrattuna jerseytrikooseen! Meillä on ollut paita ruskeasta pilvikankaasta ja nyppääntyi ihan tosi paljon. Sen jälkeen en oo interlockia uskaltanut ostaa. Saas nähdä miten tämän paidan käy pesujen myötä.


Kaava:Ottobre 6/2010 Villi Viikinki
Koko: 92cm
Kankaat: Interlocktrikoo Jny-design




9 kommenttia:

  1. Kaunis paita ja rakastan tuota pilvi-kuosia!

    Meillä ei ole interlock nyppyyntynyt, mutta haalistuu nopeammin pesuissa kuin jersey. Ommellessa tykkään minäkin kovasti interlockista kun on sen verran jämäkämpää, että käsittely on helpompaa kuin ohuissa trikoissa.

    VastaaPoista
  2. Tosi nätti paita ja hieno applikointi! :)

    VastaaPoista
  3. Very cute blouse! Bird - it great!

    VastaaPoista
  4. Ihana, mahtavasti yhdistetty kuvio pilvikankaaseen!

    VastaaPoista
  5. hieno applikointi ja kivat värit paidassa

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihana paita!!
    Jny:n pilvi-interlockit on meillä nyppääntynyt sekä myös värit haalistunut paljon enempi kuin jerseystä, vaikka pesen ne aina nurinpäin. Tosin meillä on kuivausrumpu käytössä... jersey ei kyllä ole haalistunut rummuttaessakaan. Ruskea pilvi haalistui meillä niin paljon, etten kehdannut sitä enää eteenpäin myydä kun omalle tytölle jäi pieneksi... Mukava niitä kyllä ommella on.

    VastaaPoista
  7. aivan mahtavia ompeluksia ja nii ihana tää paita :)

    VastaaPoista
  8. Tuo lintunen tuossa paidassa on tosi kiva!! :) Taitava olet käsistäsi.

    VastaaPoista