lauantai 11. tammikuuta 2014

Uusimmasta Ottobresta

Siitä ensimmäisenä pääsi toteutuslistalle jalkaterällinen yökkäri. Tälläisen kaavaa olenkin toivonut. Harmi ku koot loppuivat jo 80cm ei haittais vaikka olisi 98cm asti olleet sillä meillä on käytetty ainakin koossa 92cm vielä terällisiä malleja.Tämä olikin aika hyvä kaava sellaisenaan. Meidän pikkumies oli joulukuussa 67cm ja kasvaa nollakäyrällä tasaisesti joten päätin testata kaavaa melkein sellaisenaan. Selkämittaa lisäsin jonkin verran kestovaipan takia ja siirsin vetoketjun etukappaleelle ja avarsin kaula-aukkoja koska tein resorin kaksinkertaisena. Tästä tulikin oikein passeli!Kaava: Ottobre 1/14
koko:68cm
Kangas: Ikasyr yllärikangaspaketista
 Piirsi saman tien myös 74cm kaavan ja testasin sitä. Siihen piirsin lisäksi vielä hupun. Meillä on ollut muutama tuon tyyppinen Metsolasta ostettu kokopuku ja oon tykännyt niistä joten siitä idea tähän :) Kankaaksi valikoin juuri postista haetun sienitalofroteen joka sattui olemaan mukavassa alessa niin sorruin tilaamaan kun oon monesti meinä on vielä kasvunvaraa annut tätä tilata.. Kaapista lötyi sattumalta sopivan värisen vetoketju ja resorikin pukuun :) Tässä on kasvunvaraa mutta hyvin voi jo pitää kun laittaa tossut jalkaan niin ei karkaa nuo sukkaosat jalasta :)Kaava: Ottobre 1/14
koko:74cm
Kangas: Sienitalofrotee Mussukoilta
 
4 kommenttia:

 1. Kivat haalarit ja suloinen pieni poika!
  Itsekin olen ihastellut Metsolan samantyyppisiä haalareita.
  Meillä ei jalkaterällisiä ole käytetty sen jälkeen, kun on opittu kävelemään, olen tainnut pelätä liukastumista, vaikka yhtälailla ne sukat liukuu...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen että kunhan pikkumies nousee pystyy niin ei tuu pidetty terällisiä. Meillä on kyllä pidetty aina nahkatossuja kun nousevat kävelemään joten ehkä vois terällistäkin haalaria vielä pitää :) meidän pikkuisella on sellaiset pohkeet ettei mitkään sukat meinaa pysyä jalassa. Siksikin nää teräliset on käteviä.

   Poista
 2. Tätä mallia itsekin katoin sillä silmällä.. Kiva tietää, että on toimiva kaava. Tuo hupullinen versiokin on ihan huikea!! :)

  VastaaPoista