perjantai 12. syyskuuta 2014

Paluumuuttaja??

Voi harmistus kun olen ihan jättäytynyt täältä mutta nyt yritän palata taas:) Vaatteita syntyy viikottain ja kuvatkin tulee yleensä otettua mutta miksi niiden saattaminen tänne asti on niin vaikeaa :) Onko muilla samaa ongelmaa?

Omaan kaappiin olen ommellut montakin uutta vaatetta kesän ja alkusyksyn aikana :) Mäyristunika, aika hailakka väri minulle mutta ajattelin yhdistää mm.oranssien farkkujen kanssa ;) Tyttö halusin puudelitunikan itselleen kun annoin vapaasti valita kankaan hyllystä.
Ihan lemppari on ollut tämä perhoshuppari. Melkein koko ajan päällä ;) Molempien kankaat Pehemiän rupupussista.
6 kommenttia:

 1. Kivan malliset vaatteet. Huppari näyttää ihanalta. Pitäisin varmasti itsekkin jatkuvasti :) Ja tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
 2. No onpa mukavaa, että olet palaillut:) Kivoja puseroita!

  VastaaPoista
 3. Kivat vaatteet! Kiva kun palasit!
  Itsekin olen ollut kesätauolla ja nyt taas yritän palata. :)

  VastaaPoista
 4. Olenkin miettinyt, että meinaatko palata blogin pariin! :) Kivoja vaatteita, varsinkin perhoshuppari on hyvän näköinen.

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun olet taas täällä. Olen pitkään seurannut erityisesti sun vauvanvaatteita ja poiminut niistä ideoita, joten ajattelinpa nyt kertoa, että olet tehnyt tosi kivoja vaatteita lapsille ja itsellesi.

  VastaaPoista
 6. Jeeee!! Mä olen kanssa odottanut että koska tänne tupsahtaa uusia päivityksiä, sun ompelukset on jotenkin niin inspiroivia :) Tuo perhoshuppari on IHANA! Ja mäyristunikakin sopii sulle tosi hyvin vaikka hailakka väriltään onkin.

  VastaaPoista