perjantai 27. helmikuuta 2015

Tammikuun ompelut

Mitenhän tää onkin nykyään niin vaikeaa vaikka joka kerta tulee kuvatkin otettua mutta niiden siirtäminen venyy ja roikkuu vaikka haluaisin ne talteen tänne. Monta kertaa olen törmännyt siihen että haluaisin tarkistaa jotain mitä olen ommellut mutta se on mahdotonta kun blogista ei löydykkään speksejä ja muisti on olematon tällä kotiäidillä :D 

Aattelin kokeilla alkuun tälläistä kuukausiraporttia koska olen nyt aloittanut huvikseen pitämään jonkin sortin päiväkirjaa kangasostoista ja kulutuksesta. Tavoitteena on ostaa vähemmän ja kuluttaa enemmän ;) Tähän asti olen saanut nauttia omasta ompeluhuoneesta mutta tiedän että joudun siitä luopumaan ennemmin tai myöhemmin kun eskarilainen haluaa oman huoneen. Nyt onki hyvä tuhota jemmassa olevia kankaita ja järkevöittää tavaramäärää huoneessa muutenkin.

Tammikuussa ompelin etupäässä eskarin kaappiin päivittyneessä vaatekoossa uusia vaatteita aikamoisen  pinon. Kaikkinensa tammikuun ompelusaldo oli 27 vaatekappaletta.


Eskarilaisen kaappiin perusvaatteita paitoja, huppareita, housuja ja yökköreitä. Kaikki koossa 116cm


Synttärilahjaksi ystävän 5-vuotiaalle dinofanille meni alla olevat paidat koossa 116cm

Omalle pienelle pojalle housuja ja haalareita koossa 80/86Kummipojalle lahjaksi koossa 98cm


3 kommenttia:

  1. Oho, ootpas ahkeroinu :) Ihanan värikkäitä vaatteita! Mullakin meni pitkä tovi, että ompelukset ei päätyny blogiin, osaa en edes kuvannu. Mut sit päätin luopua kuvankäsittelyvaateistani ja aloin ottaa puhelimella kuvat ja bloggaankin nykyään oikeastaan vaan puhelimella. Just toi itelle muistiin laittaminen mullakin on ajatuksena, tarkistelen blogista usein vuosia vanhojakin asioita jos esim. suunnittelen tekeväni vaikka lahjaksi jollain vanhemmalla kaavalla.

    VastaaPoista
  2. Ihania oot saanut aikaiseksi! Voi että, kun itsekin ehtisin!

    VastaaPoista
  3. Kylläpä on ompelukone laulanut :-) Hienoja vaatteita!

    VastaaPoista