keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mansikkia itselle ja tytölle

Iloisen Kettuliinin Mansikkikangas ilmestyi tänään myyntiin toisessakin värissä. Itse pääsin ompelemaan hieman etuajassa kangasta kun Susan tätä mahdollisuutta minulle tarjosi :) Itsellä ihan suosikki vaate on ollut Ulpukkahuppari mutta olen kaipaillut lyhyempää vetkoketjulla olevaa hupparia mm.takkien alle. Sellaisen tein nyt Mansikista. Kangasta jäi vielä sen verran että sain koko palan hyödynnettyä ja neiti sai peplum-mekon itselleen :)

Ai, että tykkään että tuli kiva ja joustofrotee on edelleen mun suosikki, mukava päällä ja hyvänä pysyy kovasta käytöstä huolimatta. Taskut ois olleet hyvä lisä mutta täytynee tehdä vielä ihan himpun verran lyhyempi ja taskullinen versiokin. Tälläisiä vaatteita minulla itsellä tulee ihan eniten kotona pidettyä :) Mansikki on mukavan ohutta ja letkeää joustofrotee ja väri täydellinen eikä valkoista nukkaa kuulla alta.

psst. Iloinen Kettuliini juhlii 2-vuotissynttäreitä kannattaa tsekata mitä mukavaa on tarjolla synttärien kunniaksi :) Ja jos et osaa/ehdi ompelemaan niin voit ostaa Susanin ompelemia vaatteita kaupasta!

Kaava: Takin yläosa rintojen alapuolelle asti ruskamekon yläosalla siitä alaspäin omia muotoja mukaillen 
Koko: xs
Kangas: Mansikki joustofrotee Iloinen Kettuliini
 
Kaava: Ottobre 1/2015 Peplum, taskut lisätty
Koko: 98cmKangas: Mansikki joustofrotee Iloinen Kettuliini
 

 

3 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä siitä, että joustofrotee kestää käyttöä ihan eri tavalla ku trikoot/jc:t mut jotenki en pääse aivan sinuiksi sen kans. Siis omana vaatteena, pienemmillä lapsilla kyllä käytän. Esikoinen on niin kuumaverinen että joustis ei siksikään oikeen toimi. Kuosirakkauttemme suuntautuvat eri tavoin mutta tykkään sun tyylistä siks kun se on niin sun näköinen ja oot selvästikin perillä siitä mistä tykkäät :)

  VastaaPoista
 2. Hauska kangas ja kivat vaatteet! :)

  VastaaPoista
 3. Ооо, здоровский family look!
  люблю нужные и сочетаемые вещи.

  VastaaPoista