lauantai 12. joulukuuta 2015

Oi kuusipuu :)

Minulla oli ilo ommella tätä Iloisen Kettuliinin Kuusi kangasta. En tehnyt kankaasta selkeitä jouluvaatteita, neidin peplumista tuli nauhan ansiosta kyllä jouluinen mutta ajattelin Joulun jälkeen ottaa nauhan pois :) Itselleni halusin käyttöhupparin. Aloitan tammikuussa työt lähes kahdeksan kotiäiti vuoden jälkeen. Töissä pidetään työvaatteita mutta työmatkalle kaipasin lyhyempiä huppareita jotka saa hyvin puettua ulkohousujen kanssa eikä helmaa tarvi sulloa housuihin :D 

Kannattaa muuten käydä Kädentaitajien joulupajassa jos Oulussa liikut sieltä voi bongata Susanin ompelemia Kuusi-vaatteita samoin Torinrannan Osuuskunta Aittaputiikista löytyy Iloisen kettuliinin vaatteita ja kankaita sekä monen muun suomalaisen käsityöläisen valmistamia huikeita juttuja. Mahtava paikka näin Joulun alla ja muutenkin jos käsityöjutut kiinnostaa :)
 

Kaava: Ottobre 1/2015 Peplum
Koko: 98cm

Kaava: Hupparin yläosa rintojen alapuolelle asti ruskamekon yläosalla siitä alaspäin omia muotoja mukaillen 
Koko: xs
Kangas: Kuusi joustocollege Iloinen Kettuliini

3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan jouluiset samisteluvaatteet! Etenkin tuo tytön peplumi punaisine satiininauhoineen. <3

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän kaunis kuosi ja kivat vaatteet teit!

    VastaaPoista
  3. On kyllä kaunis kangas ja kivat vaatteet teillä molemmilla. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista