torstai 16. syyskuuta 2010

Päähinettä jos jonkumoista

Mustaa pipoja jokaiselle perheenjäsenelle. Minulle itselle hieman lökö-mallina (mahtuu nuttura hyvin matkaa ;) ja koristeena rosee-tekniikalla tehty kukka. Miehelle ihan perusmustapipo ja Elmolle traktorin kuvalla. Kaavavinkkiä otin täältä. Näitä pitää tehdä itselle muutama lisää.


Elmolle tälläinen solmupipo musta/turkoosi ulkoilupuvun kaveriksi. Kaava on tuttu ja sillä on tehty aikaisemmin tämä pipo.Korvat voi solmia tai pitää vapaasti auki. Pipo näyttää jotenkin hassulta kuvissa mutta päässä on kiva :) Mustissa pipoissa kankaana R-collectionin interlocktrikoota.


Muutamat lämpimät päivät saivat minut kokeilemaan lippiskaavaa jota olen koko kevään ja kesän suunnitellut tekeväni. Tästä tuli ihan jees mutta kaavaan teen vielä jotain muokkauksia jos vaikka ensi kevääksi saisi lätsiä aikaan :) Kankaana marimekkoa, Elmon kummitädiltä saatua, kiitos vaan sinne suuntaan taas kerran :)


Vauvalle norjalainen myssy, junasukat  ja lapaset. Lankana kaapissa pari vuotta marinoitunutta 100% Gjestal-merkkistä villalankaa. Langasta on tulossa vielä muutakin vauvalle. Kuva vääristää hieman langan väriä oikeesti se on sellainen kivan vihree :)

6 kommenttia:

 1. Ihania! Vihreä on niin ihanan syksyinen väri.

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipoja ja tuo setti vauvalle, aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ihania, etenkin tuo lippis ja vauvan setti!!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat neuleet! Oletko onnistunut löytämään suomeksi ohjetta tuohon norjalaiseen myssyyn?

  Maria

  VastaaPoista
 5. Maria: Suomennuksen olen löytänyt http://viljavalla.blogspot.com/2009/01/jotain-hyv-ajatuskatkoksestakin.html

  VastaaPoista