perjantai 3. syyskuuta 2010

Peikkohaalari ja bloggaamisen aloitus bloggerissa

Kokeilen nyt siirtyä tänne bloggerin puolella ja tämä olkoon nyt sitten ensimmäinen harjoitus siihen :) Sivu tulee varmaan kokemaan vielä monta muodonmuutosta kun pikkuhiljaa tutustun bloggeriin.


Tästä ihanasta peikkovelourista ompelin vauvalle haalarin ja haalarin kaveriksi kietaisubodyn tumppullisena. Molemmat koossa 56cm. Peikkovelour on tilattu joskus kevättalvella Mjukatygerilta ja kesällä vasta raskin sen leikellä. Kankaasta tuli Elmolle huppari ja nyt vauvalle tämä haalari. Body on tehty R-collectionin interlocktrikoosta.

13 kommenttia:

 1. Oi kun ihanan suloinen ja pieni setti!! Tuollainen body on varmaan tosi kätevä pienellä. Meillä ainakaan pojalla pysynyt mitkään tumput kädessä ja ilman oli pienet kynnet koko ajan raapimassa..

  VastaaPoista
 2. Onpas söpöset pikkupeikot =D.
  Missä noita R-colectionin kankaita myydään?

  VastaaPoista
 3. Tervetulemast bloggerin ihmeelliseen maailmaan :).
  Ihana setti! Mä kävin just lainaan lehtiä ,jos vaavin vaatekaavoja, ku ystävällä kk pääst laskettu aika :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu!!! Näppärät nuo bodyn hihat!

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun siirryit bloggerin puolelle! Ja ihana setti. :) Mä en nyt yhtään saa omia ajatuksia käännettyä näiden vauvan vaatteiden ompeluun.

  VastaaPoista
 6. Ihanat, ihanat vaatteet! Oot niin taitava :)

  Ja tervetuloa Bloggeriin. Vaikka siinäkin on puutteensa, niin itse pidän paljon enemmän siitä kuin muista, myös lukijana.

  VastaaPoista
 7. Suloinen asu. Miten muuten laitat nepparit? Laitatko alle kangasta vai tuleeko neppari ihoa vasten? Mun piti neitoselle aikanaan ommella juurikin samanlaisia bodeja, kietaisulla ja hanskoilla mutta enpä sitten ehtinyt. Näppärin olisi laittaa nepparit suoraan mutta jäin miettimään olisiko kannattanut ommella vaikka käsin kangasta sinne alle.

  VastaaPoista
 8. Söpö setti ja tervetuloa bloggeriin! =)

  VastaaPoista
 9. Suloinen setti! Mukavaa kun siirryit bloggeriin :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja! Pitäs kanssa kiivetä yläkertaan tumpullisten bodyjen tekoon.. Nuo on kyllä parhaita aivan pienellä.

  VastaaPoista
 11. Voi mahoton, että sinä olet taitava! Aivan ihania pikkuvaatteita. :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :)

  Riikka: R-collectionin trikoita myydään Kajaanin tehtaanmyymälässä ja myynti tapahtuu ainoastaan siellä paikan päällä eli jos siellä päin liikkuu niin kannattaa poiketa.

  Joska: osa neppareista tulee ihoa vasten ihan niinkuin nuissa valmisvaatteissakin. Tuohon bodyyn olen katsonut neppien paikat lindexin kietaisubodysta.

  VastaaPoista