perjantai 13. tammikuuta 2012

Leijonaa mä metsästän..

Esikoisella rupeaa olemaan omaa tahtoa vaatteiden suhteen ja kaikkea ei enää pueta päälle. Tästä eteenpäin kannattaa ilmeisesti kysyä suoraan pojalta mitä hän haluaa ellei halua siirtää tehtyjä vaatteita suoraan kirppiskasaan, näin on nyt käynyt muutaman paidan kohdalla. Poika on pyydellyt useampaan kertaan leijonapaitaa. Nyt tämä äiti sitten toteutti poikansa toiveen :) Ilmeisesti lopputulos oli mieleinen vaikkei poikanen ollutkana kovin kuvaustuulella :) Tämä on nyt ensimmäinen 98cm paita pojalle, vielä reilu on mutta en enää taida viitsiä 92cm tehdä kun poika on suunnilleen juurikin ylittänyt 90cm.

Paidan pohjakankaana turkoosi pilvi-interlock joka on mukavaa ommella mutta tahtoopi pesussa nukkaantua nopsaa ikävä kyllä :( Onko kukaan ostanut laadukkaita interlockeja yksivärisiä lähinnä? Jos niin mistä? Applikoinnit lähinnä velouria ja ekstrana leijonan irralliset korvat. Leijonan kuva on minun inspiraatiokansiosta hieman muokattuna. Minulla on tapana siirrellä netistä silmiin osuvia kivoja kuvia inspiraatiokansioon :) Sitä selaisessa syntyy päässä monesti tuhat ja yksi ideaa. Tälläkin hetkellä tuntuu ideoita olevan vähän turhankin paljon kun illalla ennen nukahtamista ajattelen ompeluksia ja aamulla ensimmäisenä :D Onko muilla tätä ongelmaa ;)


Kaava: Paita Ottobre 4/2011More Grey
Koko: 98cm
Kankaat:Pilvikangas salaisesta kangaspaketista, hihat R-collectionin interlockia, applikointi sekalaisia tilkkuja

13 kommenttia:

 1. Kiva leijonapaita! Meidän tyttö on myös pyytänyt jo pidempään leijonapaitaa, onkohan tää nyt lapsilla muotia leijonapaidat :D

  VastaaPoista
 2. Ihana! :) Minullakin alkaa ompelukset vaivata mieltä kun ei ole tilaisuutta tarttua toimeen, meillä on taas synttärikakkuvuodenaika. Kidutin tänään itseäni paikkaamalla toppahousuja, ah miten inspiroivaa...

  VastaaPoista
 3. Voi miten hauska ja värikäs! Kyllä on samaa ongelmaa täälläkin, että lähes taukoamatta miettii mitä seuraavaksi ompelis :) Sen puun tapetti on muuten ostettu K-raudasta.

  VastaaPoista
 4. Samat ongelmat täälläkin.. FB:n Ompeluelämää-ryhmä helpottaa näihin ongelmiin, suosittelen lämpimästi jos et ole sinne vielä eksynyt... :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuule, minulla ainakin yö-aikaan ajatus tuntuu lentävän ja parhaimmat ideat tulevat silloin!!??!! :) Ja sitten pitkin päivää pihaa kolatessa, ruokaa laittaessa, lattiaa luututessa.. ainahan ne mahtavat ideat mielessä pyörivät!! ;)

  Leijonapaita on kyllä tosi hieno!

  Ja tuo ideapankki-olisikin hyvä ajatus, minulla on paperiversioita siellä sun täällä.. mutta pitäisi kyllä kerätä yhteen tiedostoon! Kiitti ideasta! :)

  VastaaPoista
 6. Upea paita!!! Esikoiselta kysyn jopa minkälaista kangasta ja minkänäköinen paita, muuten ei laita päälle... Minullakin ideoita pää täynnä, koko ajan mietin, ei kerkeä kaikkea toteuttaman.

  VastaaPoista
 7. Tää on todella hieno! Tykkään juuri tämänmoisesta sommittelusta.

  VastaaPoista
 8. Ihanan iloinen paita! Pistää hymyilemään! :)

  VastaaPoista
 9. ohoi kyllä! iltaisin on aina ihan mahoton inspiraatio, ja on liian väsynyt toteuttamaan yhtään mitään. tai sitten tulee joku idea mieleen joka katoaa uneen jos sitä ei heti piirrä johonki paperille.

  jokos oot kuullu pinterestistä? :) siellä saa kivasti kaikki inspiraatiot omiin kansioihinsa, mutta sinne ei todellakaan kannata mennä kurkkimaan, jos ei halua enempää ideoita :D

  VastaaPoista
 10. Mahtava paita! :) Joo, samanlaista ongelmaa pukkaa täälläkin, ideoita ihan liikaa suhteessa toteutusaikaan :D se välillä turhauttaa... Mun mielestä tuo pilvi jerseynä ei kyllä nyppyynny mitenkään erityisen nopeasti... interlockina mulla ei vielä siitä ookkaan kokemusta.

  VastaaPoista
 11. Kiva paita ja söpö leijona! Sopii hyvin nuo keltaiset hihat paitaan.
  Mullakin ideoita pää täynnä mutta aikaa niiden toteuttamiseen ei millään meinaa löytyä. Lopputuloksena kankaita tulee hamstrattua isot läjät odottamaan toteutusta ja kasa vaan kasvaa... ja ideakasa kans... :-D

  VastaaPoista
 12. Tosi ihana, pirteet värit ja sopii hienosti kaikki yhteen :)

  VastaaPoista