sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Perhostunika ja Hurahduksia

Tämä esittelemättä jäänyt tunika meni tammikuun alussa lahjaksi nelivuotiaalle päivänsankarille! Tuli mielestäni kiva, kyllä yksinkertaisellakin applikoinnilla saa kivasti ilmettä. Tuohonko yhdistää jotku kivat legginsit ja alle värikäs trikoopaita niin ihan kiva kokonaisuus tulee.Sitten niitä hurahduksia tai ajankulua, ihan kummin vaan :D Hamahelmet niitä hommattiin joulun jälkeen ja voi kuinka hauska niillä on askarrella. Poikakin on tehnyt parhaimmillaan pari tuntia putkeen :) Ostin magneetteja ja ollaan kiinnitetty nuihin kuvioihin magneetti ja sitten oon tehnyt synttärikortteja nuista! Kivoja, suosittelen :)

Toinen hurahdus tuli ennen joulua :) Blogeissakin jo paljon nähdyt päällystettävät nappiaihiot tilasin nappikauppa punahilkasta. Hauskaa on tuokin. Olen tehnyt hiuspinnejä, korviksia ja hiuspompuloita lahjaksi ja omaan käyttöön, ihania!

Meillä paukkuu hirmuiset pakkaset ja lapsetkin on flunssassa. Seinät alkaa välillä kaatumaan. Silloin on hyvä hetki askarrella. tänään askarreltiin kertakäyttölautasista pingviinejä ja kaloja. Neitikin teki ylimmän kalan äidin avaustuksella ja tykkäsi maalamisesta ja paljettien liimaamisesta. Nuo kertakäyttölautaset onkin muuten tosi näppäriä helppoon askarteluun. Meillä kun ainakin tykätään sormiväreillä maalaamisesta ja liimaamisesta. Googlen kuvahaulla  Paper Plate crafts löytyy paljon kivoja ideoita :) Huomenna täytyykin suunnistaa ostamaan uudet sormivärit kun tänään käytettiin vanhat loppuun.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille! Pukeutukaa lämpimästi!

6 kommenttia:

 1. Tuo mekko oli ihana ja hyvä idea askarrella kertakäyttölautasista. Täytyypä kokeilla! Nappien päällystämistäkin olen meinannut jossain vaiheessa kokeilla, jos saisin tilattua ne tekovälineet. :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen tuo mekko! Täytyykin laittaa korvan taakse nuo paperilautas ideat. :) Meilläkin on 3v kova askartelemaan ja äidillä meinaa ideat loppua. Keksittekö itse hama-helmi kuviot vai oliko teillä jokin malli?

  VastaaPoista
 3. Iloista tunnelmaa ja sievä lahjamekko, minusta tuo applikaatio ei ole edes yksinkertainen! Nuo lautaskalat ovat ryhmänä hurjan hauskan näköisiä. Itselläni on henkilökohtaisia antipatioita hamahelmiä vastaan mutta pingviini on kyllä vastustamaton :)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja taas täällä sun blogissa! Varsinkin nuo nappiponnarit on aivan hurmaavia! Sinulle on tunnustus blogissani =)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko!! :) Ja uskoisin, että meilläkin askarrellaan ensi viikolla kaloja! :)

  VastaaPoista
 6. NorppaStiina: Minä googletin hama beads patterns ja sillä löytyi ihan valmiita malleja :)

  Hanna: Meillä on tehty kaloja jo MONTA :D Eilen keksittiin liimailla kaloihin kangaspaloja suomuiksi.

  VastaaPoista