perjantai 3. helmikuuta 2012

Urban Unisex Hoodie ja junat

Käytiin mummoloimassa Oulaisissa ja piipahdettiin loistavaan pieneen kangaskauppaan. Annoin pojan kerrankin ihan itse valita mieleisensä kankaan ja hän valitsi sinisellä pohjalla olevan junatrikoon (itse oisin valinnut keltaisella pohjalla olevan junatrikoon) No lupaus oli pidettävä ;) Kangas muotoutui vaikeuksien kautta Urban unisex Hoodieksi. Olin ilmeisesti unohtanut leikata toisen hihan huppariin kokonaan ja kangasta ei ollut enää kuin pieni soiro jäljellä joten jouduin kasaamaan toisen hihan kahdesta palasesta.Tasapuolisuuden nimissä tein toiseenkin hihaan sitten sauman. Toinen Moka sattui napinläpiä ommellessa ja jouduinkin purkamaan kaksi väärään kohtaan mennyttä läpiä, joten siksi suttua tuossa napituslistassa :(  Huppari on kokonaan vuoritettu. Ihan loistava paita näillä pakkasilla kun tulee heti tuplakerros kerralla :) Lopputulos on ihan kiva muttei mikään äidin suosikki värin puolesta. Poika kyllä tykkäs kovasti ja sehän on pääasia. Kaveriksi tein vielä ohuesta farkusta mukavat rennon letkeät farkut isoilla taskuilla. Näistä tuli kivat, ovat päällä hyvännäköiset eivät kiristä ja estä liikkumista ;) Tälläisiä farkkuja tykätään meillä pukea päälle :)
Koko: 2-vuotiaan koko, mielestäni on noin 92cm, olen itse lisännyt pituutta niin hihaan kuin helmaankin
Housut 92/98
Kankaat: hupparin junatrikoo Oula-Pala, housujen farkku tädiltä saatu
9 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Pitäisi itsekin ommella pojalle farkut tai sammarit tuolla tyylillä. Ja hupparitkin olisivat kivoja, mutta en tykkää käyttää niitä pojalla takkien alla.. Meillä ei taidakaan olla poitsulla yhtään huppari!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivoja vaatteita! Housut oliva suloistakin suloisemmat.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva setti!! Keltainen junatrikoo ...voi huokaus. Nuo farkut on kyllä huiput, niinku oli ne vastaavat apinatki, meijän kaikkien aikojen suosikkifarkut :)

  VastaaPoista
 4. Tuota hupparissa tekisi mieli kokeilla, kiva setti!

  VastaaPoista
 5. Ihanat niin huppari kun housut, tykkään myös väristä!

  VastaaPoista
 6. Ihania! Housut on tosi makeet! Kiva setti kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
 7. Pintse: Mulla on tuossa hupussa kaksinkerroin trikoota joten sujahtaa aika sulavasti haalarinkin alle :) Ei oo meitä ainakaan häirinnyt. Eli suosittelen kokeilemaan vaikka trikoosta. Velourista tuleekin sitten jo huomattavasti paksumpi ei mene enää niin kepeästi haalarin sisään ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivan näköinen setti! :) Tuollaiset farkut olis kyllä just hyvät liikkuvalle lapselle, taidan kopsata idean :)

  VastaaPoista
 9. Tuota hupparin kaavaa olen itsekin kuikuillut Etsyssä. On tosi kivannäköinen. Ja housut on ihan huiput!

  VastaaPoista