maanantai 27. helmikuuta 2012

Perussettiä

Tämä setti on ollut jo kuukauden päivät valmiina mutta tuppaa nämä perusompelukset jäädä bloggaamatta. Nyt kun mitään uutta ei ole syntynyt niin laitetaan vanhaa sitten. Minäkin innostuin uusimman Ottobren nappilista ohjeesta ja harjoittelin sitä yhden paidan verran. Kuinka mukavan helppoa se olikin ja vielä kun löytyy kuvallisetkin ohjeet Lillaphant blogista niin onnistumisen todennäköisyys on suuri. Paitsi teinhän minä yhden mokan. Lista on tehty tyttöpuolisena mutta olkoot :D Housujen velour on tilattu Janan järjestämän kimpan kautta Michas Stoffeckeltä ja on mukavan pirteän oranssia.


Kaava:Paita Ottobre 4/2010 Papana,  Housut Saimi-kaava muokattuna
Koko: n.98cm
Kankaat: Talotrikoo Hannan Kangas, Velour Michas StoffeckeLasten pappa täytti viikonloppuna pyöreitä ja lapset askartelivat Papalle hienot lahjat! Esikoinen on ruvennut piirtämään liikuttavan suloisia ihmishahmoja ja Pappa sai lahjaksi mitä hienoimman paidan.  Paita askarreltiin kangasväreillä ja tusseilla ja tuli takuulla uniikki kappale :D


Kuopus puolestaan askarteli hirvimies-papalle hienon kortin käsi- ja jalkaprinteillään :)Mukavaa alkanutta viikkoa lukijoille ja nauttikaa ihanasta kevätaurinkosta :)

7 kommenttia:

 1. mitenköhän olin ton lillaphantin ohjeen missanu... nyt pitää vaan leikellä ton pilalle menneen tilalle uus ja noudattaa noita ohjeita sen ob:n sijaan :)
  ihana setti! ja nuo lasten lahjat papalle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pirteä setti ja aivan ihana lahja!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä setti ja hauskat lahjat :)

  VastaaPoista
 4. Upean hieno hirvi! Saako ideaa lainata :)?

  VastaaPoista