lauantai 11. helmikuuta 2012

Kukkahaalari

Olen jo pitkään ajatellut tehdä ihan perushaalarin neitokaiselle. Nyt ihan yhtäkkiä sain inspiraation tuhota pienen palasen sinivioletin sävyistä velouria. Sinänsä aika erikoisen värinen kangas minun kangaskaappiini :D Haalarin applikointiin otin esimerkkiä Metsolan Daisy-haalarista.

Kun sattumalta vetoketjupussista löytyi juuri sopiva vetskari ja resorikorista juurikin sopivan väristä resoria. Kerrankin hyvä tuuri :) Ompelulankaa ei ollut mitään yhteensopivaa joten sitä piti ostaa pieni rulla. Yritän päästä siitä vetoketjukammosta ja tässä tulikin harjoitusta urakalla. Kaikkien erinäisten möhlimisien takia jouduin purkamaan vetoketjun MONESTI! No siinä se nyt kuitenkin on ei tosin vieläkän täysin täydellisesti mutta toimivasti! Hieman jäi harmittamaan tuo vetoketjun rumuus joten lähden ehkä kaivelemaan kaapista uutta haalarikangasta ;) Istuvuudeltaan haalareista tuli kivat ja meillä onkin mukavasti monta sopivan väristä bodya näihin. Tuo päällä oleva keltainen body on muuten värjätty samassa väriliemessä tämän haalarin kanssa!
Kaava: Mustikkahaalari, Ottobre 6/2009 (kaavaa on pidennetty selän osalta ja kavennettu kauttaaltaan, lahkeissa pituutta lisää ja kumininauha pitämässä niitä kasassa)
Koko:74/80cm
Kankaat: Velour mistä lie kulkeutunut, resorit tädiltä saatuja samoin vetoketju, applikointi velourin jämiä

21 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat värit! Tosi hieno haalari!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava haalari! Pirteä! :)

  VastaaPoista
 3. Todella hieno haalari! Upeat värit ja onnistuneet kukat!

  VastaaPoista
 4. Ihuna haalari!
  ja loistavaa että olit laittanut tähän mistä tuo mustikkahaalarin kaava löytyy...
  Juuri aloin sitä etsimään meinaan netin syövereistä, kun mulla oli piirrettynä kaava vain koossa 62. Ja isompia pitää ruveta piirtämään... :)
  Kiitoksia siis kovasti!
  pelastit iltani. :)

  VastaaPoista
 5. Haalarit näyttää oikein kivalta ja erityisesti tuo väri!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kivasävyinen haalari ja upeat kukat! Vetoketjy niin hienosti, mistä se kammo kotosin? Keltainen sopii hyvin!

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi tämä on aivan ihana!

  VastaaPoista
 8. Ihanan värinen haalari ja mä niin tykkään noista "kukista"!! =)

  VastaaPoista
 9. Upea haalari, mukava nähdä vähän erilaisia väriyhdistelmiä. Sinulla on melkoinen ompeluvauhti, en ole edellisiäkään ehtinyt kommentoimaan :D Aivan ihania olet saanut aikaiseksi!

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka ihana, todella hyvät värit!

  VastaaPoista
 11. Ihana, näissä sun tekemissä on aina niin herkut värit!

  VastaaPoista
 12. Tooosi ihana taas! Voi vitsi miten teet ihania juttuja!!

  VastaaPoista
 13. Ihanan värikkäät! :) Nyt iski halu tehdä neidille kukkahousut!

  VastaaPoista
 14. Upeat värit ja tosi passelisti istuvat haalarit! Tykkään:)

  VastaaPoista
 15. Ihana tämäkin! Minullakin olisi haaveissa tehdä neitokaiselle mustikkahaalarit pitkästä aikaa, palloriipullinen vetsarikin odottelisi tuolla :)

  VastaaPoista