torstai 9. helmikuuta 2012

Rakastunut hirviö

Meillä alkoi kun tyhjästä kaikki hirviö, merirosvo ja hämähäkki jutut ja leikit tuolla 3,5-vuotiaalla :) Kai se tulee pojilla luonnostaan ;) Tämäkin aamu ollaan leikitty, että äiti on hirmuinen hämähäkki joka jahtaa ja poikanen heittää limanuljaskaa hämähäkin päälle. Niin ja matokuteesta on pingotettu ympäri olohuonetta hämähäkin seittiä johon poika jää kiinni :D Ihanaa tuo lasten mielikuvitus :D

Piti sitten yksi hirviöpaitakin pojalle tehdä. Meillä on ollut paitahylly aika tyhjänä kun myin suurimman osan kirpparilla eteenpäin joten nyt on saanut ommella ihan tarpeeseen ;) Marimekon raitatrikoota ostin kaverin kanssa 3 metrin pätkän puoliksi jo kesällä. Tässä on nyt ensimmäinen tuotos kankaasta. Mitäköhän siitä lopusta tekis? Kangas ei ehkä ollutkaan niin mieleistä kun ostaessa ajattelin. Paita siitä on nyt sitten tehty ja en tiedä tykäänkö vai inhoanko. Paidan hirviö on kuitenkin pohjimmiltaan sitten ihan kiltti hirviö ;) ja jopa hieman rakastunutkin! Punaiset kantit tuomassa väriä ja ajatellen, että sopis hyvin yhteen nuiden uusien farkkujen kanssa ;) Hirviökuvainspis muistaakseni Shutterstockista.


 
Kaava:Paita Ottobre 4/2010 Papana, 
Koko: n.98cm (pidennetty koosta 92cm)
Kankaat: Raitatrikoo Marimekko
 

6 kommenttia:

 1. Hurjan ihana hirviö! Hienon värinen!

  VastaaPoista
 2. Ihana hirviö :D Ei se varmaan pelkillä pojilla tuu, meillä tyttö 3v juoksee tarraharja kädessä hokien "mä oon hirviö, mulla on tahmee käsi (tarraharjan tarra) ja pitkä kynsi (kahva)"

  VastaaPoista
 3. Hauska paita!
  Hirviöteemalla täälläkin tänään ommeltu! :)

  VastaaPoista
 4. Tuttua tuo hirviö-juttu!! Meilläkin nelivuotias tilasi jo kauankauan sitten hirviöpaidan, joka on vieläkin toteuttamatta!! Jospa tämä sinun työsi inspiroisi nyt itseänikin aloittamaan hirviö-ompelukset! :) Ihana, aurinkoinen hirviö!

  VastaaPoista
 5. Sä osaat tehdä kyllä iloisia ja pirteitä vaatteita. :) Sekä tämä että edellisen postauksen ampparipuku on mahtavan iloisia!

  VastaaPoista