perjantai 17. helmikuuta 2012

Jellonahuppari itselle

Itsellekkin jotain pitkästä aikaa! Tämän ihanan jellonacollegen olen saanut ystävän välityksellä Marimekon tehtaanmyymälästä. On ihanan tuntoista hieman joustavaa collegea. Mutta näyttää muuten keräävän itseensään pölyä yms. muuta irtotavaraa todella helposti. Halusin kokeilla raglahupparin tekoa itselleni. Kaavaksi valikoitu Ottobren naisten lehdestä Ginger softshell-hupparin (malli 18)  kaava pienoisin muokkauksin. Hihat tein yhtenä kappaleena. Lisäsin resorit ja kauluksene en laittanut vetoketjua. Seuraavaan versioon voisi huppua aavistuksen suurentaa sillä hupun mitoistus on minusta aika niukka. Selästä hupparia voisi näköjää vielä hieman kaventaa ja muotoilla! Muuteen aika kiva kaava. Tästä tuli kyllä suosikkihuppari, mukavan rento päällä ja just passelin pituinen hihoista ja helmasta! Näitä voisi tehdä muutaman lisää ;)
9 kommenttia:

 1. Näyttääpä mukavalta! Ja onpas mulla ollut sivistyksessä suuri aukko, en ole tajunnut/tiennyt että tämä kuosi on marimekon! Haasteen sain blogiini ja laitoin eteenpäin, voit poimia mukaasi, jos ehdit/haluat! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno, niin kangas kun malli! Istuu hyvin ja ne Marimekon trikoot on kyllä huippuja laadulta!

  VastaaPoista
 3. Kiva malli ja tuo jellona-kangas on nappi valinta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva huppari ja hyvän mallinen! Pitääpäs hommata tuo lehti jostain :-)

  VastaaPoista
 5. Hieno huppari :) Tykkään kovasti tuosta Marimekon leijonakuosista. Meillä sitä on pojan paidan verran ja lisää kyllä hankkisin, jos vastaan tulisi.

  Löysin tänne blogiisi tuon Pompannapin Hannan kautta ja jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis huppari! Meillä odottelee pienimmän kasvamista mekko tästä ja materiaali on kyllä ihastuttavan pehmeää. Onneksi on teippiharja :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä hyvän näköinen huppari! Kangas on kiva ja malli myös. :)

  VastaaPoista