maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lisää kesävaatetta mukeloille

Viikon päivät sitten syntyi lisää kesävaatetta ihan perusmeininkillä lapsille. Mulla on aikomuksena kiertää kaupat kaukaa ja tähdätä omaan tuontantoon ;) Kirpparilta voin ostaa jos vastaan tulee jotain kivaa sopivaan hintaan. Samalla ois tarkoitus vähän ajaa alas tuota kangaskaapin valikoimaa joka pursuaa kohta kaapista ulos :D

Ihastuin Liandlon maatilakuosiin. Lehmät on niin symppiksiä tuossa Pikkikiisken kuosissa :) Kiva kuosi ei muuta kaipaa kuin perusvaatetta vaan kaavaksi. Kokeilin kuitenkin jotain uutta kun valkkaisin kaavaksi Farbenmixin Amelien. Tuo tunika koostuu vaan etu-ja takakappaleesta. Tosi nopea ommella. Legginsit jotkin Ottobren ihan perus. Meidän hoikkeliinille melkein housut mutta saa se kesällä vähän ilma kiertää, mahtuvat varmaan kaksi kesää tällä kasvuvauhdilla :D Pienenä jujuna legginseissä ihan peruskuminauhalla tehty rypytys. Housuissa kankaana ihan peruspuuvillatrikoo joka on hankittu R-collectionin tehtaanmyymälästä!



Kaava:Amelie 
Koko: n.74-80cm
Kangas: Liandlo maatilatrikoo kangasvaihtareilta, legginsit R-collection, Resori Eurokangas



Pojalle samasta maatilasta peruspaita lyhyillä hihoilla kesäksi.  Housujen kaava on oma muokkaus Saimeista. Näihin lisäsin vielä taskut joissa päällitikkaukset. Housujen kangas ysäri collegea tädiltä :) Sopi todella hyvin tuon paidan lammen värin kanssa yhteen.


Ihanalle etanatrikoon palaselle löytyi vihdoin yhteen sopiva hihakangas tähtikankaasta. Tykkään paidasta hirmuisesti. Ensimmäiset shortsit syntyivät tulevaa kesää ajatellen collegesta. Muutoin tismalleen samanlaiset kuin ylemmät housut mutta näissä lahkeet on pätkäisty shortsimittaan. Tuli mainiot shortsit, näitä lisää.


Kaava: Paita Ottobre 4/2011More Grey
Koko: 98cm
Kankaat: Housut ysäri college, Tähtrikoo Lasten Metsola, etanatrikoo Sampsukka
***

Muutaman tunnustuksen olen saanut ja kaunis kiitos niistä :) Oon totaalisen unohtanut vastata niihin mutta mieltä ne silti lämmittävät! Lukijoitakin on jo hirmuisesti! Tervetuloa kaikille uusille!

11 kommenttia:

  1. Kivasti yhdistetty värejä ja tykkään tollasesta turkoosi/vaaleansini-sävystä :)

    VastaaPoista
  2. Kivan pirteitä perusvaatteita! Varsinkin tuo etanapaita <3

    VastaaPoista
  3. Hyvin sopii tuo resorin väri maatilakankaaseen. Mulla kanssa sama kangas odottaa kesävaatteeksi päätymistä ja välillä ohikulkiessa olen mallaillut resoreita siihen, että minkä valitsisi. Kivoja kesäsettejä! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan pirteitä kesävaatteita=) Itsekin jo vähän aloitellut. Luulisi kesäksi ehtivän ommella ison läjän, kun ei olen ku vaan yksi jolle ommella=)

    VastaaPoista
  5. Ihana pirteitä kesävaatteita=) Itsekin vähän jo aloitellut ja luulisi hyvin kesäksi ehtivän tehdä ison pinon kun ei ole ku yksi jolle ompelee=)

    VastaaPoista
  6. Mahtavia settejä! Mullakin on jo suunnitteluasteella kesävaatteet.Tosin kevättakit täytyy ensin tehdä alta pois ;)

    VastaaPoista
  7. Hienot setit ja väriyhdistelmät! Amelieta oli itsekin pakko kokeilla :-)

    VastaaPoista