keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ruiskukkaa itselle!

Täällä lumentulon keskellä on hyvä hetki ilahduttaa itseä ihanalla velourtakilla. Metsolan alesta syksyllä ostettu ruiskukkavelour muuttui vetoketjulliseksi takiksi minulle itselleni. Tällä takilla ulkoillaan kunhan ilmat lämpenevät ja nyt takki on ollut jo sisäkäytössä. Kaava on muokattu Jellonahupparin pohjalta. Jellona on ollut yksi suosikki paita viime aikoina :)

 Takista tuli omasta mielestäni tosi kiva. Ompelu sujui muuten mutkattomasti mutta vaikka kuinka mittasin onnistuin kuitenkin ostamaan 5cm liian pitkän vetoketjun. Vetoketju vetää kangasta aavistuksen kuprulle, pöh :( Täytyy toivoa ettei takki pesuissa enää kutistu muuten joudun vaihtamaan tai lyhentämään vetoketjun. Sovitaan, että tämä takki oli harjoitusversio sillä teen vielä toisen takin kun kangaskin tuolla jo odottelee.

Mutta kyllä näistä omatekoisista omista vaatteista on tullut ihan lemppareita :) Aika monta Metsolankuosi vaatetta alkaa omastakin kaapista löytyä! Mulla on heikkous ostaa nuita Metsolan kankaita jemmaan jos alella saa :) Tykkään niiden värikkyydestä ja kuoseista ja laadultaakin ovat hyviä. Tykätäänkö teillä Metsolan kankaista ja vaatteista?

Kaava: Ginger softshell-huppariOttobre talvi 2010 (muokattu)
Koko:36
Kankaat: Lasten Metsola
 13 kommenttia:

 1. Iiiihana!
  Mullon kans pitkä pätkä ruiskukkaa joustiksena oottelemassa muuttumista mulle itelleni vaatteeksi. Saa nähdä mitä siitä lopulta tulee. :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva!
  Meiltäkin löytyy Metsolaa sekä valmiina vaatteena (huutislöytöjä) että itse tehtyinä. Tykkään laadusta ja väreistä! :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on hyvin istuva takki, tosi kivannäköinen :)Kyllä meilläkin tykätään Metsolan kankaista, laatu ja värit niissä ovat hyvät, mutta hinta hieman kirpaisee. Jotain tulee kuitenkin aina välillä hankittua.

  VastaaPoista
 4. Ai vitsi miten oot jaksanu kohistella kuviot tuossa etukappaleella. Aivan huippu!
  Metsolan kuosit ei kuulu omiin suosikkeihin,mutta tämä lopputulos on kyllä tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi hyvän näköinen huppari! :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä hieno takki ja tosi hyvin istuva!!! Minulla samanlaista kangasta varastossa;) Tykkään tosi paljon Metsola kankaista, minun mielestä parhaita laadultaan vaikka kalleita ovat (ale'sta hamstran sitten)

  VastaaPoista
 7. IHANA! Todella ihana! :) Mullakin pari metsolan kuosia oottelee muuntumista itselleni vaatteeksi... ostan niitä sillon, kun saa halvennuksella ;)

  VastaaPoista
 8. Oi, miten pirteä! Pitääkin varmaan itsekin kokeilla hupparia kesäksi tuolla kaavalla. Juuri tuollaisen himpun verran pidemmän haluaisin itselleni.

  VastaaPoista
 9. Ihana! Kyllä värikkäät vaatteet on aikuisellakin kivoja :-) Täälläkin tykätään Metsolasta, mutta hinnat aika huikeat!

  VastaaPoista
 10. Mahtava! Tykkään kovasti Metsolan kankaista :) Ihania kuoseja ja laadukkaita kankaita!

  VastaaPoista
 11. moon niiin vihreen kateellinen ettei tosikaan!
  Upeeee huppari! Mielettömän kaunis kangas!

  VastaaPoista