maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mail Express jälkijunassa

Kaavana varmasti monelle tuttu. Minä tulin jälkihuumassa ja ompelin toukokuussa neidille 4 Mail Expressiä kesäksi. Yhdistelin fiiliksen mukaan kankaita ja joukossa oli sellaisia kankaita mistä en oo keksinyt mitä tekisin. Täytyy kyllä sanoa, että ihan mahtava kaava, nousee yhdeksi lemppariksi. Kaava antaa mahdollisuuden yhdistellä kankaita ja aika pieniäkin palasia saa hyödynnettyä ainakin tuossa pienimmässä koossa. Itse tein tunikan koossa 86/92 ilman saumanvaroja meidän hoikalle 80 cm vaatteita käyttävälle. Onhan tuo väljä mutta mielestäni ei ollenkaan hullumman näköinen. Leveydestä nuo tunikat menee varmaan vielä vuodenkin päästä paitoina :D Harmi kun on ollut niin kylmä kesä nämäkin ovat jääneet aika vähälle käytölle mutta onneksi nuita voi pitää talvellakin kun laittaa pitkähihaisen vaan alle. Mikä on suosikkisi nuista :) Itse tykkään eniten punahilkasta ja punapallosienestä!Kaava: Mail Express, Ottobre 1/2012
Koko:86/92 ilman saumanvaroja pidennettynä
Kankaat: tilkkulaatikosta, vaihtareilta, ikasyriltä, Eurokankaasta yms. 


Legginsejä tarvii aina. Edelliset alkoivat olemaan pieniä joten hurautin muutamat uudet kierrätysmateriaaleista. tykkään tehdä nuita legginsejä vanhoista paidoista kun saa hyödynnettyä helmakäänteen lahkeensuuhun. ja valmista tulee nopeasti.


Uskokakaa tai älkää mutta keäskuussa sain ommeltua kasaan tammikuussa leikatut sivukiinnitteiset taskuvaipat. Oli pakko kasata nuo kun alkoivat vaipat loppumaan :D Ja kyllähän nuista tuli söpöjä!27 kommenttia:

 1. Söpöisiä! Ja tosi kivasti käy tuo oranssi resorinoihin omppuihin! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja väriyhdistelmiä! Muhun iskee jostain syystä ruskea pallo/apinat! :)

  VastaaPoista
 3. Herkullisia väriyhdistelmiä tunikoissa :)Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan herkullisia yhdistelmiä <3 Ja Mail express on kyllä ihan huippu kaava.

  VastaaPoista
 5. Ihania! Itsellä ei ole tullut mieleenkään yhdistellä kankaita noin, mutta näyttääpä kertakaikkiaan hyvältä! Minun suosikkini noista on kyllä ehdottomasti punahilkka. :)

  VastaaPoista
 6. AIvan valloittavia tunikoita olet ommellut, ja erittäin ahkera olet ollut.

  VastaaPoista
 7. Mäkin olen jälkijunassaa Mail Expressin osalta (aika paljon kyllä muutenki :D). Monta kertaa on pitänyt sitä kokeilla mutta en vieläkään saanut aikaiseksi. Muhun iskee eniten tuo punahilkka. Tosi söpöjä ne kaikki on kyllä. =)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanan iloisia ja pirteitä! Suloisia, joka ikinen. :) Mulla on ollut kaavat piirrettynä varmaan siitä huhti/toukokuusta mutten ole yhtään saanut vielä ommeltua...

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja kaikki, punahilkka on kaikista ihanin :)

  VastaaPoista
 10. Ihania ovat. Ehkä pitäisi kokeilla vihdoin tuota kaavaa, kun monesti olen jo miettinyt. Saisi tosiaan pieniä kangaspalasia käytettyä pois.

  VastaaPoista
 11. Ihania ja herkullisia kangasyhdistelmiä! :)

  VastaaPoista
 12. Toooosi hienoja kaikki tunikat,mutta mun suosikiksi nousee punahilkka ja apinaperhe :)

  VastaaPoista
 13. noi vaipat <3
  mail express on tosiaan ihana, ihana kaava! tykkään ja paljon! ja upeita olet saanut sillä aikaiseksi!

  VastaaPoista
 14. ihanan värikkäät mekot ja mä tykkään jostain syystä noista vaipoista kovasti :-))

  Muistatko kimppatilauslistan???

  VastaaPoista
 15. Ihania kaikki!!! Niin kivoja yhdistelmiä, Meillä jää myös samaiset tunikat syksykäyttöönkin, pitkähihaista vain alle.

  VastaaPoista
 16. Ihan syötävän suloisia tunikoita! Punahilkka minun lemppari <3

  VastaaPoista
 17. Oi mitä mekkoja! Mä olen ihan heikkona mekkoihin (ehkä siksi, että itselläni on vain yksi poika).. Tuo punahilkka on kyllä supersöpö, vaikkei apinatkaan huonoksi kakkoseksi jää :)

  VastaaPoista
 18. Tosi ihania ja värikkäitä :)

  VastaaPoista
 19. Mäkin oon jälkijunassa ja oon nyt tehnyt muutamat kesämekot tytsyille.. Mutta kuten sanoit, talvella vaan pitkähihainen alle.. Ootko muuten millä kaavalla tehnyt nuo legginssit?? Näyttävät hyvin istuvilta. Kauniita vaatteita olet tehnyt!!

  VastaaPoista
 20. Omppu on ehkä kivoin, vaikka pallot on pirteitä kans... Kauniita kaikki :)

  VastaaPoista
 21. aivan ihanat mekot! Juuri pähkäilin, että mitä ompelen tuttavien tytölle 1-vee lahjaksi ja täältä löytyi vastaus :)

  VastaaPoista
 22. Voi miten söpöjä mail expressejä! Suosikeiksi nousee ehkäpä samat kuin sulla :)

  VastaaPoista