keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Mekkojen mekko, Maret

Maret, mikä mekkojen mekko! Kaunis malli ja älyttömän suloinen lapsen päällä. Pikkuneiti juhli isoveljensä synttäreitä kesäkuussa Maret-mekossaan. Mekon kankaat on jälleen kerran kierrätettyjä. Vihreä pääkangas on Finlaysonin vanhasta pussilakanasta (tietääkö joku kuosin ja vuoden?) Vaikkakin näin monta puuvillamekkoa oon innostunut tekemään niin materiaalikulut ovat näissä jääneet melkein nollabudjetille :) Marettiin taas samat kaavamuutokset kuin aikaisempiinkiin Mekkotehdas mekkoihin! Tämä on mekko joka säilytetään tuleville sukupolville :)

Tässä vielä kaikki neljä Mekkotehdas mekkoa samassa kuvassa, Riine, Orelma, Maret ja Katariina. Mikä on nuista suosikkisi ja oletko tehnyt itse jonkun nuista mekoista?


23 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava mekko!!
  Olen piirrellyt jo kaavat muutamaan mekkoon, mutta vasta Alinan olen ommellut... Mikäköhän olisi suosikki? Kaikki omanlaisiaan ja aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 2. Katariina on mun suosikki, vaikka tosi kauniita malleja kaikki:) mitään en ole vielä noista tehnyt mutta malttamattomana odotan tilaamaani kirjaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja tosi kauniita kaikki muutkin mekot, en osaa kyllä suosikkia valita. :) Mulla on vielä kirja hankkimatta.

  VastaaPoista
 4. Katarina on varmaankin se minkä teen ensimmäisenä omalle tyttärelleni :) Sinun tekemistä tykkään tästä Maretin väreistä.

  VastaaPoista
 5. tosi ihana mekko, kaikki on mut tää on mun suosikki. Meillä 2 poikaa, etten kirjaa hommannut, jos joskus käy säkä paikallisessa kirjastossa, ja saan tän lainaan, kummitytölle maretin surauttasin ihan ensimmäisenä <3

  VastaaPoista
 6. Ihania mekkoja kaikki, niin kauniit kankaat ja mallit!!! Minä ihastuin ensin kirjan saatuani Alinaan, vaikken sitä ole ommellutkaan, sitten suosikiksi nousivat Riine ja nyt Katariina... Tämän postauksesi johdosta seuraavaksi kokeilulistalle nousee Maret.

  VastaaPoista
 7. Ihania mekkoja! Pitääkö mun nyt kanssa toi kirja hankkia...

  VastaaPoista
 8. Ihana, tämäkin! Onkohan se nyt pakko ostaa tuo kirja :D

  VastaaPoista
 9. Tosi ihana mekko! Itse tein ensin Katariinan ja sitten Orelman, mutta tein sen trikoosta. Kivoja tuli!

  VastaaPoista
 10. Voi miten kaunis! Ehkä kaunein näistä mekoista.

  VastaaPoista
 11. Todella ihana!!! kaikki mekot :)

  VastaaPoista
 12. Todella kaunis! Aivan ihanat kankaat.

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis ja ihana! Ihanat kankaat.

  VastaaPoista
 14. Tosi ihana. Pakko myös saada tuo kirja, viimeistään joulupukilta:)

  VastaaPoista
 15. Kaikki mekot ovat kauniita ja pidän erityisesti niiden taustalla olevasta kierrätysideasta. Katarina pitseineen on mun ykkössuosikki, aivan ihana! Itse en ole mekkoja ommellut koskaan, kun on vain poikia, mutta meilläkin on vanhoista pehmoisista lakanoista ommeltu pojille tyynyliinoja ja pussilakanoita.

  VastaaPoista
 16. Voi että, söpösiä! Pitää kai se saada itsellekin tuo mekkokirja, kun on kaksin kappalein täällä kotona näitä mekotettavia... Maret on näistä mun suosikki - ei hengarissa näyttänyt ehkä ihan yhtä ihanalta kuin nuo muut, mutta tytön päällä onkin aivan hellunen. Ihania kankaita oot käyttäny!

  VastaaPoista
 17. Kiitos kommenteistanne :) Kaikille jotka vielä miettivät tuon kirjan ostamista niin ostakaa, ette tule pettymään!

  VastaaPoista
 18. Aivan ihana! Sinun tekemista suosikkini on Maret. Olen itse ommellut tytölle kaksi Orelmaa ja kaksi Katariinaa.

  VastaaPoista
 19. Aivan ihania mekkoja! Mietin pitkään kirjan ostamista ja luovuin jo ajatuksesta mutta sitten näin hyvän tarjouksen ja kirja on nyt tulossa. :)

  VastaaPoista
 20. Samanlainen Katarina työn alla, hauska nähdä jo etukäteen, miltä tulee näyttämään :D.

  VastaaPoista