sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Hupparitakit lapsille

Jokin blogihorrostila on vaivannut minua. Ommellut kyllä olen mutta tuntuu, että ne on niin perusjuttuja ettei tänne viitsi laittaa. Taisi olla heinäkuuta kun nämä hupparitakit ompelin lapsille. Käytössäkin ovat olleet jo paljon. Pojalle R-collectionin tosi paksusta collegesta keltaisin tehostein ja toivottavasti niin reilu, että menisi vielä ensi keväänäkin. Kaavana uusi kiva kaava jota oon käyttänyt jo hurjan monta kertaa eli Autumn Forest.

Tytön takki on Myllymuksujen kerttuvelouria jonka oon ostanut syksyllä 2010 kestovaippahulinoilta. Neitokainen potkiskeli silloin vielä masussa ja olin ajatellut tehdä tuosta vauvalle haalarin mutta tulikin nyt sitten samaiselle vauvalle hupparitakki :) Takki on vuoritettu kokonaan R-collectionin interlockilla. Tytönkin takissa on kasvunvaraa joten toivottvasti mahtuu vielä keväälläkin päälle. Kummassakin takissa ihanat retrovetimet joita mulla on varmaan vielä yli 50 kappaletta, lyhenetelen ne vaan aina sopivan mittaisiksi :) Nuita vetimiä riittääkin vielä moneen takkin :D


Kaava: Autumn Forest Ottobre 4/2012, malli 25
Koko: 110cm mukaan tehty
Kangas:Ruskea college R-collection, norsu kangas Jofotex


Koko:80/86cm (74cm kaavan leveydellä)
Kankaat: Kerttuvelour Myllymuksut, Sydänvelour Ikasyr ja vuoren interlock R-collection

15 kommenttia:

 1. Ihania huppareita! Tykkään kans tuosta Autumn Forest-mallista. Se on kiva!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat hupparit! En osaa edes päättää, kumpi on hienompi kun molemmat on niin kivoja!

  VastaaPoista
 3. Mä olen tääl itsekseni hekotellut (itseäni tai oikeastaan omaa hoksaamiseni hitautta). olen seurannut blogiasi jo silloin ku bloggasit eri palvelimen kautta (vuodatus tai joku vastaava) ja tänään sit hokasin että kuka blogin takana on :D. no eihän siit hirveesti ole aikaa (puol vuotta?!) kun ollaan laneis tai vaihtareil eka kertaa nähty, mut ei ole osannut yhdistää aiemmin :D:D
  Aivan upeat hupparitakit!!!!
  ja kurkkaa blogiini, siel on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ihan tosi ja minä oon kyllä hoksinut koko ajan kuka sinä oot :D Kiitos tunnustuksesta :)

   Poista
 4. Aivan ihanat hupparit! Mahtavat kuosit ja värit!

  VastaaPoista
 5. molemmat on todella upeita! hienosti yhdistelty!

  VastaaPoista
 6. Ihanat hupparit! Tosi kivat väriyhdistelmät :)

  VastaaPoista
 7. Ihania huppareita,tosi taitava olet!

  VastaaPoista
 8. hienoja huppareita molemmat. Oot kyllä hyvä yhdistelemään. Mun blogista löytyy sulle jotain :)

  VastaaPoista
 9. Sinulle on blogissani tunnustus! Voi jettä ku tuo ylimmäinen takki
  on IHANA!

  VastaaPoista
 10. Onpa hauskan näköset hupparit. Kerttu-kankaasta pitäis melkein tehdä meidänkin Kertulle jotain - ihan vaan nimen vuoksi. :D Mistä sie ostat noita R-collectionin kankaita? Vaatteissahan ainakin tuo R-collectionin college on tosi laadukasta verrattuna moneen muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nuo collectionin kankaat on huippua ja niitä saa ihan tosi edullisesti tehtaanmyymälästä Kajaanista, että jos siellä päin liikkuu niin kannattaa ehdottomasti poiketa :) Siellä on tosi edullisesti kilokankaina että myös metritavarana :)

   Poista