tiistai 8. tammikuuta 2013

Leijonamekko

Mekko on  vanha kun ompelin sen syys-tai lokakuussa mutta jäi tänne laittamatta nyt siivoilin valokuvakansioita ja kuvat tuli vastaan. Muutenkin tulossa monta aikaisemmin tehtyä jotka on jääneet laittamatta! Mitään uutta ei oo sitten Joulun jälkeen syntynyt. Iski hirvee ompelujumi liikaa ideoita ja suunnitelmia niin ei saa aloitetuksi mitään :D

Kaava tähän omaa kokeilua. Muistaakseni lähdin liikkeelle jumpsuitin kaavasta. Tuli hieman reilu mekko. Sopii isoveljelle, että siskolle. No meneepä sitten ensi talvenakin. Ollut kovassa käytössä kun neidin kaapista siivosin ison pussin 80cm vaatteita pois niin jäljelle ei jäänyt muuta kuin isoveljen vanhoja housuja ja bodeja. Täytyis siis ryhdistäytyä täyttämään kaappia ;)




Koko:86/92-98cm
Kankaat: Leijonavelour Royal-tuote ja Mangosydän Ikasyr



Joskus aikaisemmin syksyllä raskin vihdoin käyttää satumetsätrikooni. Ihan perustunika. Oisinkohan kirjekuoribodyn kaavasta muuntanut tunikaksi. Jalassa olevat siililegginsit olen tehnyt isoveljelle kalsareiksi muutama vuosi sitten :)






11 kommenttia:

  1. Ihania kumpainenkin!
    Mukava tilanne, kun saa tarpeeseen ommella! Meillä on nyt pienimmillä (joille on hauskin tehdä) vaatekaapit aivan täynnä. Kasvua odotellessa... :)

    VastaaPoista
  2. En muistaakseni ole katsonut blogiasi aiemmin, mutta aivan ihania vaatteita, tuli hirveä ompeluinnostus itsellenikin! Pitää vissiin lähteä katsomaan kaupasta uusinta ottobrea kunhan lapsi herää. :) Kun sanoit tyhjentäneesi kaappeja, niin myytkö tekemiäsi vaatteita jossain vai säilytätkö ne?

    VastaaPoista
  3. Hauska, löysin sinun blogin :) Uskomattoman hienoja sinun ompelukset!

    VastaaPoista
  4. Todella kivoja! Varsinkin satumetsä mekko on ihana! Se kangas on niin herkku! Hassua, miten niitä kankaita jemmailee sinne kaappiin, jossa kukaan ei niitä näe. Pitäisi vaan ommella vaatteeksi ja päästää maailmalle kaikkien ihaitavaksi.

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja nämäkin! Mulla on kans joku ihme kausi, ei meinaa syntyä yhtään mitään ja blogikin nukkunut jo pitkään.. Eilen pakotin itseni keskeneräisten ääreen ja tovin takuttuani alkoi taas sujua! ;-) Huokaus!

    Sun ompelukset ovat kyllä inspiroivimmasta päästä, näitä on kiva seurata! :)

    VastaaPoista
  6. Voi että tuo satumetsä-trikoo on kyllä niin nättiä. Todella suloinen ja tyttömäinen söpöstelymekko! Leijonasta kyllä tykkään myös...

    VastaaPoista