torstai 31. tammikuuta 2013

Paitapulan paikkausta!

Meidän 4,5- vuotiaan paitatilanne rupesi olemaan kerrassaan huono. Kaapissa oli enää 2 joustofroteista paitaa ja yksi trikoopaita + pari huppari. Asialle oli tehtävä pikaisesti jotain, yhdessä valittiin olemassa olevista kankaistani pojalle mieleiset ja ompelin peruspaidat kasaan. Vielä on tuloillaan muutama paita applikoinnilla! 
 
Minullakin aukeni taas ompelujumi näiden paitojen ompelun myötä tosin nyt on sitten sairastettu koko perhe tyttöä lukuunottamassa  flunssaa kuumeen kera :/ Joten ompelutahti on sen vuoksi hiljentynyt! Mutta jospa tässä alkais pikkuhiljaa suuntaamaan sinne kesään päin!

 Jeeppitrikoo Lasten Metsola, Tähtitrikoo Kestovaippakauppa
 Norsutrikoo ja tähtitrikoo Kestovaippakauppa
 Kissatrikoo kangasvaihtareilta vaihdettua ja tähtitrikoo arvonnasta voitettu :)

Viikintrikoo Sampsukka

Kaikissa paidoissa käytin tällä kertaa kaavana uutta tuttavuutta Littele Lamb (Ottobre 4/2012) ja kokona 104cm (poika oli kotimittauksella 99cm) paidoista tulikin passelin kokoisia pienellä kasvunvaralla!

Jo aikaisemmin syksyllä valmistui  tälläinen neppihuppari. On ollut hirmu tykätty ja pidetty paita :) Tuo kuosi oli omaan silmäänkin kiva ei liian hirmu mutta sopivasti kuitenkin jotain jujua :) Tässä kaavana Autumn Forest (Ottobre 4/2012)8 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja. Meillä on samanikäiset pojat ja nämä kelpais kyllä meilläkin. Tota kissatrikoota kun sais jostakin se on tosi hauska.

  VastaaPoista
 2. Kivoja paitoja ja viimeinen huppari myös! Kivasti yhdistelty kankaita :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja paitoja! :) Erityisesti rakastuin tuohon irvikissaan jossa on tähti-tasku <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania paitoja ja yhdistelmiä :-)). Kohta meilläkin alkaa paitapula vaivamaan, mutta onneksi tuo kangaskaappi on tupaten täynnä ja yksi kangasmyyjä löytyy aika lähellä jos kangaspula iskee...

  VastaaPoista
 5. Kivoja paitoja ja erityisen mukavia kuosiyhdistelmiä.

  VastaaPoista
 6. Hienoja paitoja! Minun suosikkini on tuo viimeinen huppari, upea!

  VastaaPoista
 7. Ihania kaikki! Vallan maino tuo kissapaidan tasku. Kivasti olet myös eri kankaita yhdistellyt, tuota pitäisi itsekin enemmän harrastaa. :)

  VastaaPoista
 8. Ihania paitoja ja mekkoja! Miten teet tuon neppihupparin halkio-osan? Ompeletko resorin saumurilla vai ompelukoneella kiinni? Minulla tuo alaosa ei millään meinaa asettua hyvin :( Olen tehnyt ne viillot ja kun olen ommellut resorin niin ne päät on jääny pitkälle. Alaosan ompelu menee aina jotenkin pieleen :(

  VastaaPoista