tiistai 5. marraskuuta 2013

Lämpöisiä velourhaalareita talveen

Hui surkee miten huono oon ollut blogia päivittämään vaikka ommeltua tulee harvase päivä. Haluaisin tänne kaikki tekemäni tallettaa jotta itselle jäisi muistiin mitä on tullut tehtyä. Aloitetaan nyt kuitenkin tuoreimmilla ompeluksilla. Jotenkin miellän velourin talvikankaaksi, se on ihanan pehmeää ja lämmintä. Itse pidän kotona pelkästään velourhousuja ja voisko mukavempia ollakkaan. Vauvalle tahdoin talveksi velourista jotain ja kaivoinkin kaappejani josta löytyi marinoutuneita veloureita niistä sai juuri ja juuri vauvalle lämpöiset haalarit ilman yökkärifiilistä ;) Mulla tulee herkästi tuollaisista kokopuvuista yökkärit mieleen enkä osaa sitten päivällä niitä pitää joten jotain jippoja piti keksiä ;)

Ensin syntyi sienestäjä kissahaalari. Kankaan olen saanut vaihtokauppojen avulla viime syksynä ja se riitti juuri ja juuri vauvan haalariin. Tehosteeksi turkoosin sävytteistä resoria ja napitusvara vaipanvaihtoa helpottamaan! Haalarin tekoon löytyy ohje Tinniinan blogista ja tasku on tässäkin haalarissa ihan oikea ;)
Toinen haalari yksivärisestä velourista johon halusin tehostetta vihreällä värillä. Harmi vaan kun en tajunnut vihreän resorin olevan niin lopussa etten saanut pitkiä lahjeresoreita. Lahkeet ovat nyt sopivat mutta haluaisin niihin lisää pituutta joten huomenna lähden metsästämään sopivaa resoria Metsolasta.
Kaava: Ottobre 1/13 Villikko
koko:68cm johon olen lisännyt leveyttä haarapalaan ja muuttanut lahkeen-ja hihan pituutta resorin kanssa sopivaksi
Kangas: Kaapin perältä ;)

***

Kuinka moni aikoo antaa itsetehtyjä lahjoja jouluna ja joko tonttuillut on aloitettu?

8 kommenttia:

 1. Niin ihana vauva <3 Ja haalarit myös!

  VastaaPoista
 2. Ihanat haalarit, etenkin tuo turkoosi. :)

  VastaaPoista
 3. aivan ihanat haalarit pienellä söpöliinillä! :)
  Joululahjatehtaan luulin käynnistäneeni neulomalla sukkia, mutta tulikin sitten ajatus antaa ne kaikki hyväntekeväisyyteen.Saas nähdä tuleeko pukinkonttiin mitään itse tehtyä...Onhan tässä vielä aikaa. :)

  VastaaPoista
 4. KIvat jipot molemmissa haalareissa, eivät näytä kyllä yhtään yöpuvuilta! Ja velour talvella on minunkin mielestä <3

  VastaaPoista
 5. Onpas hän suloinen pieni herra! Ja ihania haalareita!

  VastaaPoista
 6. Kauniit haalarit ja tuo kaulus sopii pojalle niin hyvin!

  Kyllä on tarkoitus tehdä lahjoja käsin, mutta tulee myös tilailtua nettikaupoista valmiita ihanuuksia. Ja tonttuilut on siis aloitettu jo lokakuun puolella ;-)

  VastaaPoista
 7. Voi mikä ihanuus siellä (: Ja tietty sen vaatteetkin (:

  VastaaPoista