torstai 28. heinäkuuta 2011

Bohemia villitys

Metsolan alesta ostin ihanaa Sunray-froteeta 10 euron metrihintaan. Kangas suorastaan huuteli päästä tunikaksi itselleni. Bohemia on varmaan tästä edespäin luottokaavani sen verta paljon tykkään siitä. Tunika nousikin heti kesän suosikkivaatteeksi hippietunikan kanssa. Tällä kertaa tein taskutkin ja kyllähän ne kivasti antaa ilmettä. Näitä tunikoita lisää, atlveksi hihallisina :)
Kaava:Ottobre 5/2009 Bohemia
Koko: 34
Kankaat: Lasten Metsola

Kylläpä kesä onkin juossut. Uskomatonta, että kohta on jo elokuu. Itse en ole kesän aikana juurikaan malttanut käydä tietokoneella ja ompelukonekkin on jäänyt aika vähälle käytölle. Nyt pitäisikin alkaa urakoimaan esikoiselle syksyvaatteita.  Mukavaa, että lukijat ovat täällä käyneet vaikkakin hiljaista on ollut. Uskon, että päivitystahti tulee kiihtymään tästä eteenpäin jälleen.  Nauttikaa kesästä, vielä kun sitä on jäljellä :)

5 kommenttia:

 1. Ihana tunika! Minulla on tuota samaista kangasta kaapissa odottamassa muuntautumistaan Bohemian tunikaksi. Saas nähdä saanko aikaiseksi. Tai sitten siitä kankaasta tulee vauvanvaatteita.. :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis kun mikä ja alimmainen kuva on tosi söötti, kaksi pirteä tyttöä!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana tunika!
  Tuo on myös oma lempparikankaani enkä ole raaskinut ommella siitä vielä mitään! :D

  VastaaPoista