sunnuntai 30. lokakuuta 2011

2 vanhaa paitaa +1 uusi kangas

Syntyi uusi tunika/mekko mikä lie, body ja legginsit pikkuiselle! Violetti tunika oli entisessä elämässä minun neulepaitani mutta oli lyhentynyt pesussa inhottavan lyhkäiseksi eikä sitä tullut enää pidettyä. Tein taskutkin, ei ihan kohdistus onnistunut mutta olkoot nyt siinä, takana halkio jotta sujahtaa kepeästi pään yli. Helmassa rullapäärmäystä ihan vaihtelun vuoksi :D Keltaiset legginsit on tehty minun vanhasta paidasta, josta en tykännyt ylisuuren kaula-aukon ja 3/4 osa hihojen vuoksi! Tuli kivat leggarit! Tein nuihin niin ikään sellaisen keskipalan. Ja näin ollen leggarit istuvat hyvin kestopepun ja hoikkien jalkojen päälle = eivät jää lököttämään reisistä. Bodyssä ei mitään uutta ihmeellistä, pitkät hihat jotta menis mahdollisimman pitkään kun on niin ihana kangaskin :) Kyllä se vaan niin on, että vaikka kuinka ihania kankaita on olemassa niin eniten nämä kierrätysompelukset palkitsevat mieltä :)

Kaava: Leggarit kopioitu kirppikseltä löytyneistä, kirjekuoribody (joku vanha ottobre), Liivimekko Ottobre 1/2009 Muksis-tunika
Koko:Ovat noin 74cm
Kankaat: Etanatrikoo michas stoffecke

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno setti, rullapäärme on tosi kiva helmassa!

  VastaaPoista
 2. Ihana setti! :) Tosi kivasti sopii yhteen tummavioletti ja keltainen.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Kivasti tosiaan käytetty uutta ja vanhaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana setti, ja kyllä voin yhtyä tuohon, että kierrätysompeluksista tulee jotenkin niin hyvä mieli, ehkä se on sitten se hyvä omatunto... ;)

  VastaaPoista