maanantai 31. lokakuuta 2011

Talvipäähinettä

Viikonlopun ompelukset pyhitin talvilakkien tekemiseen :) Niitä syntyikin useampi omille lapsille, että kummilapsille! Fleeceä suurimmaksi osaksi. Dinohatut on alaosastaan kaksinkertaista fleeceä ja jokaisessa lakissa on korvien kohdalla softiksesta tuulisuojat. Tein solmimisnauhat vielä pojankin lakkeihin kun minusta sen saa silloin tiiviimmin päähään. Kaava on oma ompelujen kautta syntynyt :)

 Hurjioa dinoja, mallikin hieman muokkautui ompelun lomassa :)


 Hiirilakki  vai nalle :) meni kummipojalle, vuoritettu interlocktrikoolla, korvien kohdalla reilut ympyrät softista jotta pysyy tuuli loitollaPS: Seuraavassa postauksessa luvassa vihdoinkin PikkuHoo blogin ensimmäinen arvonta ;)

11 kommenttia:

 1. Ihania lakkeja!Pitäis itekkin joku päivä taas tehtailla lisää lakkeja lapsille,ainakin talveksi. Olen useat kerrat yrittänyt kommentoida tänne sun blogiin mutta joka kerta blogger vaan herjaa jotain eikä anna kommenttia laittaa. :O ihania nuo hupparit aijemmissa postauksissa!

  Terkuin Nanni päivänsäde&menninkäinen-blogista

  p.s. vaihdappa sinäkin tämä kommenttiloota aukeamaan ponnahdusikkunaan, mulla ei kone nimittäin ainakaan anna kommentoida omalla tunnuksella jos aukeaa näin tekstin alle. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania ja lämpimän oloisia talvilakkeja!

  VastaaPoista
 3. Kivoja hattuja.
  Minulla on ollut tarkoituksena kanssa tehdä talvilätsiä, mutta kun ei ole kaavaa, niin en ole jaksanut lähteä kokeilemaan. Mielelläni kuulisin, että kuinka korkea tuo sinun dinolakkisi "alaosa" on tuossa otsalla.

  t: rva Kepponen blogista Pikku Kepponen

  PS. Mäkään en pysty kommentoimaan kirjautuneena Explorerilla

  VastaaPoista
 4. Todella kivan näköisiä lakkeja!

  VastaaPoista
 5. Hienoja lakkeja! Ja voih miten kivoja olet muutenkin ommellut, aivan ihana tuo koirapaita ja nuo hupparit ja ja.. :) Ihan tässä itsekin saa inspistä pyyhkiä pölyt ompelukoneesta :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan oloisia päähineitä! Aiotko joskus mahdollisesti julkaista kaavasi? Meitä ei noin käteviä ompelijoita on varmaan useampikin ihailemassa tekemisiäsi.
  T: Irmeli

  VastaaPoista
 7. Nää on siis aivan ihania nää hatut :)

  VastaaPoista