lauantai 1. lokakuuta 2011

Lahjontaa

Postataanpas välissä tälläisiä vanhojakin juttuja jotteivat unohdu kokonaan laittamatta. Seuraavat vaatteet ovat menneet kummilapsen perheeseen kesällä ja nyt syksyllä :)

Kummipoika sai heinäkuussa tälläisen tervetulopakekin. Body kokoa 68cm ja haalarit n.62-68cm. Mukana paketissa oli itse tehty tuttinauha ja pupupehmo.Etanajersey keväällä jo tilattu Ikasyriltä ja Haalarien velour taitaa olla Eurokankaan velouria. Varmaankin rupeaa olemaan kohta sopivia käyttäjän päälle :)

Sovituskuva meidän neidin päällä, piti vähän katsoa minkä kokoiset ovat kun haalarin kaavan piirtelin itse. Tuli sellaiset hoikan lapsen haalarit, toivottavasti mahtuvat kummipojan päälle vielä sittenkin kun hän ne käyttöön saa.

Mekko meni perheen neidille vastapalveluksena meidän neidin ristiäiskakusta. Perheessä on taitava kakkuja tekevä isä :) Kaava mekossa on sama mitä oon käyttänyt tässä, tässä ja tässä mekossa. Koko on noin 80-86cm.


Kummilahja pakettiinkin piti laittaa jotain omatekoista ja tein perusvaatetta koossa 74cm. Velour Eurokankaasta ja viidakkofrotee salaisesta kangaspaketista. Saas nähdä tuleeko kummipoika inhoamaan tämän tädin paketteja kun sieltä taitaa melkein joka kerta paljastua jotain pehmoista :D

7 kommenttia:

 1. Ihania juttuja jälleen kerran :) toi etanatrikoo on tosi nam!

  - Katja

  VastaaPoista
 2. Suloisia lahjoja! Minullakin odottaa metri tuota etanaa.

  VastaaPoista
 3. Upea lahja, niin suloinen pehmo!!!

  VastaaPoista
 4. Kivoja vaatteita ja lahjuksia :)
  Minäkin ujutan aina jotain itsetehtyä kummilasten paketteihin, mutta aina mukana on jotain kovaakin samaisesta pikkupelosta! :D

  VastaaPoista
 5. Ihania on aina nuo sinun tekemät vaatteet ja muut jutut! Äiskä ainakin tykkää, jos poika ei. :)

  VastaaPoista