tiistai 27. syyskuuta 2011

Mitä pienet edellä sitä isot perässä :D

Siis niin tai näin mutta minun oli pakko viime viikolla hurauttaa itsellenikin farkkuhame :) Oltiin sitten neidin kanssa samiksia torstaina perhekahvilassa :D Minun hameessa on yhteensä 11 kaitaletta ja applikointi samaan tyyliin kuin murunkin hameessa. Poikasen kummitätikin tuli sopivasti vierailulle ja sai ottaa kuvat höpsöttelevästä kotiäidistä :D (kiitos kuvista ;)) Materiaalina hameessa kierrätysfarkut, vajaat kahdet naisten 38 koon farkut meni tähän hameeseen! Vyötäröllä korkea resori ihan niinkuin tytönkin hameessa.  Ja TYKKÄÄN! ihan mahtis hame :)

16 kommenttia:

 1. TOsi kiva! itse, kun tykkäisin pitää hameita/mekkoja, niin olisi tuollainen kiva tehdä/saada.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Toi kukkanen kruunaa kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 3. Kiva hame! Millainen vyötärö sulla on siinä resori ja kuminauhaa vai?

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakka hame, löysitpä saman väristä farkkuja!

  VastaaPoista
 5. Ihanat! En saa näitä pois mielestäni ja kangaspinossakin on nököttänyt neljät miehen rikkinäiset farkut odottamassa uutta elämää tyynyinä, mutta toisin taitaa käydä. Mulle heti kans oli ensimmäinen ajatus kun nämä näin, ja ehkä kummitytölle, omat kun kaikki on poikia... Pitääkin tiirailla kuvaa paremmin minkä kokoisia paloja olet käyttänyt

  VastaaPoista
 6. Komppaan edellisiä: aivan ihanat hameet.

  VastaaPoista
 7. Kiva hame!
  Vähänkö kivoja juttuja sulla täällä blogissa. Kumma etten aiemmin ole tänne löytänyt vaikka mun blogissa oot käynyt vierailulla monesti. Nyt klikkasin itteni heti lukijaksi. :-)

  VastaaPoista
 8. Loistava idea! Kesällä yritin tuloksetta löytää itselleni kaupasta farkkuhametta. Kaapissa olisikin valmiiksi useammatkin jo suureksi käyneet farkut. Jospa sitä ensi kesäksi kokeilisi niistä tehdä tällaisen.

  VastaaPoista
 9. Sairaan ihana hame ja vielä ihanammat värit kuvissa! Hyvä meininki :) Minusta tuli heti lukija...

  VastaaPoista