maanantai 19. syyskuuta 2011

Hedelmäkori osa 3, Vinksin Vonksin tunika

Tällä erää viimeinen valmistunut vaate hedelmäkori sarjaan :) Keväällä sitten varmaankin lisää hedelmäkoreja ;) Kuopuksellekkin halusin tehdä hedelmäkorista jotakin ja tähänkin vaatteeseen toteutin mallikokeilun jota varten odottelee yksi ihanuuskangas. Pohjakaava on sama kuin tässä ja tässä mutta suurennettu ja muokattu hihojen osalta. Halusin jotain väriä vaatteeseen ja tälläisiä taskuja sitten laitoin. Nuita tilkkuja sain ystävältä, kiitos K. Aikasta kiva tunika tuli. Hihoihin jouduin laittamaan pakosta resorit kun tein aluksi niistä liian lyhyet. Resorit on tehty trikoosta. Hihoissa on pituutta reilusti  ja uskoisinkin tunikan olevan melko pitkäikäinen vaate. Nimesin tämän tunikan vai olisiko tuo ihan mekkopituinen jopa Vinksin Vonksin tunikaksi kun taskut on vähän vinksallaan :DKaava:Ompelukurssin opettajalta saatu, omia muokkauksia tehty
Koko: n.68-80cm
Kangas: Marimekko


13 kommenttia:

 1. Onpas söpö! :) Pitääpä tehdä päiväretki kyläkaupalle, josko siellä olisi näitä 3m pätkiä vielä myynnissä! Tuosta voisi ommella vaikka koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. Tälläisen lähtisin heti ostamaan jos marimekolta saisi tosta vaan! Eihän tuota itsekään saa tehtyä, kun ei ole noita trikoita, nyyh. Olis niin meidän tytölle sopiva.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana! Minä mietin Marimekon pallotrikoosta samaan tyylliin taskumekkoa.

  VastaaPoista
 4. Hauska vaate! Nuo hihat tahtoisin toteuttaa.

  VastaaPoista
 5. Onpa suloinen mekko! Ja ihana on se itsellesikin tekemä tuolla alempana!

  VastaaPoista
 6. Tosi söpöinen mekko! Hauska idea nuo taskut.

  VastaaPoista
 7. Helmi on niin ihana ja mekko passaa loistavasti. Kyllä sä Hanna oot taitava!

  VastaaPoista
 8. Ai miten ihana vinksin vonksin mekko!!!! =)

  VastaaPoista
 9. Todella ihana mekko! Ja ihanat nuo eriväriset taskut!

  VastaaPoista