torstai 15. syyskuuta 2011

Hedelmäkori osa 2

Esittelyssä esikoisen hedelmäkori asu! Tykkään itse mustasta väristä mutta lapsilla oon sitä vierastanut paitsi nyt oon alkanut siitä tykkäämään toimii kivana kontrastina jollekkin värikkäälle vaatekappaleelle. Esikoiselle ompelin neppilistapaidan turkoosein resorein höystettynä. Paidan kaveriksi löysin aivan ihanan turkoosia ohutta vakosamettia Oulaisista kangaskaupasta. Housujen taskukangas on Metsolan palakorista löydetty aivan ihana kangas. Harmi kun kuvissa ei välity housujen todellinen väri, ne on ihanan turkoosit ;)

Kaava:Paita Ottobre 4/2010 Papana
Koko: 92cm
Kankaat: Paidan kangas Marimekko, turkoosi sametti Oula-palasta, taskujen kangas Lasten metsolasta

9 kommenttia:

 1. Tää olis vähän kade, siis tuosta kankaasta! Olen vain tämän hedelmäkorikankaan toivossa jaksanut jokaisella Rovaniemenreissulla poiketa Marimekolle, lisäksi koluan Oulun liikkeet säännöllisin väliajoin. Toivon hartaasti että joskus onnistaa. kivoja vaatteita olet siitä ommellut.

  VastaaPoista
 2. Hieno!
  Minäkin olen kateellinen tuosta Marimekon kangaslöydöstä!

  VastaaPoista
 3. Kiva setti.
  Itsekään en pitkään osannut käyttää lapsilla mustaa, mutta kun vihdoin kokeilin, niin ihan kivalta se näyttää. Ainakin tosiaan jos muuten on asussa väriä.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat värit näissä vaatteissa! Ja hedelmäkorikangas on niin kaunista. Viimeksi Marimekon ysmyssä sitä oli, mutta pakka ehti loppua ennenkuin pääsin tiskille :(

  VastaaPoista
 5. Tosi kivasti toimii tuo musta paita turkoosien housujen kanssa. Ihania kankaita olet löytänyt.

  VastaaPoista