torstai 22. syyskuuta 2011

Kierrätys villahaalari

Talvi tulee, onko vaatteet valmiina? Minulla on vaatetta talveksi projekti meneillään, kalsareita, aluspaitoja, kypäralakkeja, huovutettuja tossuja ja lakkeja on teon alla. Kuopus tarvitsi talveksi villahaalaria, menee nuo kausivaatteet just väärin kun lapset ovat syntyneet niin eri vuodenaikoina. Kirpparilta olen joskus hamstarannut miesten xl kokoisen 100% villapaidan tuunaus mielessä, katson aina kirpparilla tarkaan villavaatteet ja ostan jos ovat sopivan hintaisia niistä kun saa sitten lämmintä talveksi tehtyä. Kaava haalariin on jostain iänikuisesta muksu-lehdestä, hieman kaventelin sitä, vastaan varmaan n.70cm kokoista haalaria. Omasta mielestä nämä kierrätysompelut on kaikista palkitsevampia kun saa luotua jotain uutta vanhasta. Tähän haalariin saatan vielä tehdä jonkin koristuksen virkkaamalla jos inspis iskee :) Mutta käyttökelpoinen haalari tästä tuli.


Lakki on tehty jo viime syksynä mutta nyt on vasta sopiva. Tein silloin yhteensä neljä lakkia ja vasta viimeisestä tuli sopiva vastasyntyneen päähän :D No tämä lakki pääsee käyttöön tänä talvena.

12 kommenttia:

 1. Oi, kun kivan värinen! Meillä ollaan aika lailla valmiita talveen. Jotain alusvaatetta kyllä tarvitaan, kuten niitä aluspaitoja ja pitkiä kalsareita.

  Sullahan näitä postauksia tulee vauhdilla. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen haalari. Ja samaa mieltä olen että kierrätysprojektit palkitsee parhaiten, harmillisen vähän vain olen viime aikoina saanut sellaisia aikaan (tai ylipäätään mitään...)

  VastaaPoista
 3. Ihana haalari ja myssy! :)
  Meiltä puuttuu kanssa villahaalari vauvalle, ei ole tullut vielä vastaan tarpeeksi pientä ja kohtuuhintaista. Mutta taidan varastaa tuon idean... ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa vaatteiden uusiokäyttöä! Tykkään!
  Hannele

  VastaaPoista
 5. Minäkin pidän kierrätysompelua palkitsevana! Ja hienon teit!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Pitääpä tästä lähin katsella villapaitojakin siis kirppareilta sillä silmällä. Tuo edellinen hame on niin söpö! Tuli heti mieleen useampi idea tuollaiseen hameeseen omalle tytölle. Kiva tuo keltainen kanttinauha tuossa alareunassa.

  Terkuin -pm-

  VastaaPoista
 7. Ihanasti käy yksiin hatun kanssa!

  VastaaPoista
 8. Kierrätysompelut tosiaan palkitsee. Kunpa vaan ehtisin käydä enemmän kirppareilla.
  Sulla on blogissa tosi ihania vaatteita muutenkin! Itse asiassa sinun blogisi oli ensimmäinen lastenvaateompelublogi, jota aloin seurata noin vuosi sitten ja innostuin itsekin taas aloittamaan ompelun ja bloggaamisenkin ;)
  Blogissani olisi sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista