keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kaksi suosikki kaavaa= 2 ihanaa tunikaa :)

Kuulkas mulla on vuoden päivät marinoitunut Lasten Metsolan ruskea pohjainen Blossom-velour. Metrin ostin viime syksynä tätä itseäni ajatellen. Nyt sitten oli aika tuhota se, jotenkin nuo värit sopivat syksyyn ja talveen ja velour on myös mukavan lämpöistä. Vanha luottokaava oli taas aika kaivaa kansiosta ja Bohemia muotoutui tällä kertaa velourtunikaksi ja  totta tosiaankin tämä on jo neljäs bohemiani :D Bohemia 1,  Bohemia 2 ja Bohemia 3 miksi vaihtaa hyväksi havaittua kaavaa? Tykkään bohemian rennosta olemuksesta ja muuntautumiskyvystä. Sitä voi pitää ilman aluspaitaa tai aluspaidan kanssa. Sopii kätevästi myös imetykseen kun alle pukee imetyspaidan. Tästä bohemiasta tein hieman pitemmän mallisen ja taskut piti tietty kans tehdä!

Kaava:Ottobre 5/2009 Bohemia
Koko: 34
 
 
 
Kankaasta jäi epämääräisen muotoinen palanen mutta sain kun sainkin siitä tytölle pienen mekkosen. Tytön mekkokin on tehty yhdellä suosikkikaavalla. Minusta kaava on vaan niin suloinen, että sorrun tekemään sillä näköjään kerta toisen jälkeen. Tämähän on jo neljäs tällä kaavalla tehty tunika1, tunika 2 ja tunika 3 Tämäkään suosikkikaava ei pettänyt tälläkään kertaan. Laitoin kiinteät hihat mekkoon niin ei tarvitse ajatella onko alle sopivaa bodya. Hihoissa reilusti taas pitutta lisäämässä käyttöikää, menee varmasti koko talven.Nyt me tytöt voidaan taas samistelle ;)

14 kommenttia:

 1. Ihanat! Minä sorruin jo tilaamaan Ottobreltä tuon kyseisen lehden, että saan Bohemian-tunikan kaavan, niin paljon olen näitä monissa blogeissa ihaillut, eikä kirjastossa ole ollut ikinä paikalla kun olen käynyt kurkkimassa. Mitäs sitä sitten hyvää kaavaa vaihtamaan.. Ja aivan ihana velour myöskin!

  VastaaPoista
 2. Ihania molemmat! Ja mielettömän hyvän malliselta näyttää toi pikkusen tunika, just ton mallista olen koittanut metsästää tuloksetta...

  VastaaPoista
 3. Kuten edellisetkin, tykkään myös! :)

  VastaaPoista
 4. Hienot on molempien tunikat.:-) Mä oon tehnyt kans blossomista samalla kaavalla mutta joustisversion. Tykkään kans kovasti.
  Ihania kuvia molemmista!

  VastaaPoista
 5. Tosi söpöt! Ootte aivan ihana pari.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava tunikat molemmilla:)!!

  VastaaPoista