torstai 7. helmikuuta 2013

Norsutunika ja aurinkopaita

Olen jo pitkään aikonut kokeilla Minnie-tunikan kaavaa. Nyt pääsin tuumasta toimeen! Yhdistin norsujoustofroteeta ja ruskeaa joustofroteeta ja oranssia tehosteeksi! Kun tunika valmistui tajusin ettei meillä ole alle sopivaa paitaa joten tein vielä hyllyssä olleesta turkoosista joustofroteesta paidan alle. Halusin kokeilla turkoosin ja oranssin yhdistelmää. Oranssi aurinko on kopioitu pikkukiisken tekemistä haalereista ja muistini mukaan sen alkuperä on jostai retropotkareista!Kaava :Paita Hoops Ottobre 3/2012 pitkillä hihoilla, Minnie-tunika Ottobre 6/2010
Koko:92cm Pituutta helmaan lisätty
Kankaat:Ruskea joustofrotee Lasten Metsola, Turkoosi joustofrotee Sampsukka, Norsujoustofrotee kangasvaihtereilta8 kommenttia:

 1. Hurmaava paita!!!
  Minnie-tunikan kaavat on meilläkin joskus leikelty, muttei vielä ommeltu. Luulin, että on paljon pitempi mekkomaisempi helma! Ihanat kankaat, norsua oli meilläkin joskus aikoinaan, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin yllätyin kun olikin nuin lyhyen mallinen, melkeinpä paita mittainen! Norsu on suloinen kangas, ensimmäinen kuosikankaani josta olen pojalle ommellut paidan noin 4 vuotta sitten :D Onnistuin vaihtamaan palasen kangasvaihtareilla tuota ihanuutta!

   Poista
 2. Tosi hauska aurinkopaita, pirteä. :) Ja ihan mahtavia nuo sovituskuvat. :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kiva väriyhdistelmä! Näyttää hienolta :o) Ja hauska myös tuo applikaatio.

  VastaaPoista
 4. Kiva setti! Tuo norsukangas on niin ihanaa, mutta ei sitä taida enää mistään saada :( Ja onhan mulla sitä paitsi kaappi täynnä kankaita, ehtis vain ommella!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva!!! Tykkään paidasta, Tutan aurinko se alunperin, värit ovat ihanat!

  VastaaPoista