maanantai 4. huhtikuuta 2011

hippietunika

Yritän olla ompelematta isommin vauvalle koska vaatteita on ja kirpparilta löytyy nuita pieniä kokoja yleensä hyvin mutta siltikin joku ihmeen hinku on tehdä nuita mekkoja ja tunikoita ja toisaalta näihin saa hyvin jämäpaloja tuhlattua. Tätä hippiekukkaa oon jemmannut kaapissa poikasen paitaa varten, nyt kun paita on leikattu niin tein jämpalasta vauvalle tunikan tai mekon. Missä niiden ero kulkee? Pituudessa ilmeisesti? Tämä tunika on malliltaan kiva, tykkään tosi paljon. Pääntiessä on kuminauha ja hihoinkin vois sen laittaa jos haluais pussitusta. Tällä kaavalla tulen varmasti tekemään tunikoita jatkossakin.Itseaasiassa seuraava odottaa jo viimeistelyä :D

Mitäs te muut puette tyttölapsille? Kun oon kovasti miettinyt mitä teen nuille pojan pieneksi jääneille omatekoisille vaatteille. Myynkö kirpparilla vai säästänkö vauvalle. Nyt kun tuntuu, että tytölle olis kiva kuitenkin pukea tunikaa/mekkoja ja legginsejä entä kuin perustrikoopaitoja perushousuineen!

Uusia lukijoitakin on ilmestynyt lukijapaneeliin! Tervetuloa! Yritän taas kovasti olla aktiivisempi päivitysten suhteen nyt kun lasten rytmikin rupeaa menemään yksiin niin ompeluaikaa jää enemmän :) Arvonta luvassa kun 100 lukijaa täyttyy :)

Kaava:Ompelukurssin opettajalta saatu
Koko:62-68cm


17 kommenttia:

 1. Kylläpä tunika näyttää tosi kivan näköiselle käyttäjänsä päällä! Aika paljon tuollaista tunika + legginsit yhdistelmää tulee minunkin käytettyä tytöllä, se on niin kivan tyttömäinen kombo mutta silti käytännöllisempi kuin varsinainen hame.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana, suloinen!
  Itse pidän erona pituutta, se on mekko, jos sen alle voi pukea sukkikset. Se on tunika, jos alle tulee legginsit tai housut.=)

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloinen! Pitäis tuo omakin hippie-kukka tuhota tuolta kaapista marinoitumasta :)

  VastaaPoista
 4. onpas söpöinen tunika ja vielä söpömpi käyttäjä :)

  VastaaPoista
 5. Onpa söpöisiä; niin tunika kuin pieni tyttönenkin :)

  VastaaPoista
 6. Voi söpöläinen! ps. blogistani löytyy sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 7. Voi suloisuutta! Tunika on suloinen mutta neitokainen on vieläkin suloisempi!

  VastaaPoista
 8. Kaunis tunika!!! En tiedä mikä on tunikan/mekon ero, sukkisten kanssa ja legginsien kanssa käytetään meilläkin niitä.

  VastaaPoista
 9. Kaunis :) Meillä alettiin tytöllä käyttää tunikoita/mekkoja oikeastaan vasta kun osasi seistä ja kävellä kun kontatessa kauheen hankalia mun mieleen. Mutta onhan ne silti kauheen söpöjä :)

  VastaaPoista
 10. Oi miten ihana tunika pikku-prinsessalla ♥

  VastaaPoista
 11. Onpa suloinen tunika! Pikkuinen söpöliini on kovasti kasvanut :) Jotenkin nuo pienet vaatteet näyttää niin paljon suloisemmilta.. Mäkin olen miettinyt missä menee paidan, tunikan ja mekon raja. Olen ajatellut, että se on mallissa ja pituudessa ja vähän sen mukaan mitä milloinkin satun päättämään :D

  VastaaPoista
 12. Toi on kyllä tosi kiva tunika/mekkomalli! Voisin melkein joskus piirtää sen sulta, jos vaan sopii.. :) Hippiekukka on lisäksi vielä ihana kangas!

  VastaaPoista
 13. Kiitokset kaikille kommentoijille :)

  Caorann: Toki saat piirtää multa löytyy kaava kolmessa eri koossa :)

  VastaaPoista
 14. Huippusuloinen tunika,ihana kangaskin :)

  VastaaPoista
 15. Helmi on kyllä ihana,mekosta puhumattakaan!!!

  VastaaPoista
 16. Ihana Helmi ja kaunis tunika! :)

  VastaaPoista
 17. Kaikki poikaväriset (jos sellaisia on olemassakaan) paidat ja bodyt sopivat loistavasti tytölle farkkumekon alle!

  VastaaPoista