maanantai 18. huhtikuuta 2011

Yksi pieni elefantti marssi näin..

Applikointi on varmaan yksi hitti tällä hetkellä blogimailmassa! Itsekkin haluaisin osata applikoida taitavasti ja harjoittelemallahan niitä uusia asioita oppii :) Tässä pitkästä aikaa sitten applikointi harjoitusta. Yksinkertainen norsu jolle on yritetty antaa ilmettä irtokorvalla ja irtohännällä. Silmäksi on laitettu yksinäinen nappi. Idea norsuun on tullut netistä ja joskus kauan sitten olen painanut vastaavaa norsua kangasväreillä tähän paitaan ja näihin tilkkuihin. Norsut on vaan mun mielestä niin söpöjä, että niitä on kiva tehdä aina uudestaa ja uudestaan :)

Muutama kämmi tässä paidassa sattui. Silitin norsun vahingossa kankaan nurjalle puolelle eli etukappale on nurinpäin ei sitä kaukaa huomaa mutta ihan läheltä tarkasteltuna huomaa. Ompun vartta ommellessa kone imaisi kankaan sisäänsä ja siihen tuli reikä. Jouduin paikkaaman tilanteen isolla ompun varrella ja terälehdellä. Ihan kiva kokonaisuus tästä kuitenkin tuli. Paitaan halusin tuoda pirteyttä keltaisilla resoreilla. Arvoin oranssin ja keltaisen välillä ja keltainen vei voiton. Vaikka nää minun applikoinnit on tälläisiä rääpöstyksiä niin ihan ehdottomat paita suosikit käytössä olevassa vaatekoossa on olleet applikoidut paidat, pingviini, elefantti ja kilpikonna/pöllöpaita


Kaava:Ottobre 6/2010 Villi Viikinki
Koko: 92cm
Kankaat:Vihreä trikoo Löytöpala


8 kommenttia:

 1. Söpönen paita, aplikoinnit on suosiossa tosiaan. Niin hienoja luomuksia näkee, osaispa itsekkin ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoltahan tuo näyttää! Söpö norsu :) Minulla auttoi tukeva tukikangas, ettei kone haukkaa koko paitaa. Yhden paidan myös rei'itin joskus..

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli! Pitäis taas itsekin aktivoitua yrittämään. Norsut on meilläkin kestosuosikkeja. Irtokorva on varmaan lapselle mieleinen.

  VastaaPoista
 4. Minulla on joku EK tukikangas ja laitan sen kaksinkerroin aina;)

  VastaaPoista
 5. Ihana paita, tosi söpö tuo norsu! Milloinkahan sitä itse uskaltautuu kokeilemaan tuota applikointia, voi olla melkoista räpellystä kyllä... ;)

  VastaaPoista
 6. Hieno norsu! Meillä kanssa aplikaatiot on ihan ehdottomia. Heti kyllä tyttö huomauttaa, jos jostain vaatteesta vallan kuva puuttuu ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana!!!
  Aplikointi on koukuttavaa puuhaa :)
  Ja mitä enemmän sitä tekee, sitä paremmin se lähtee luistamaa. koneissakin on suuria eroja, tekemällä oppii ne parhaat niksit!
  Hyvät apumateriaalit auttaa tietysti paljolti, itse en edes kokeile enään aplikointia ilman irtirevittävää tukikangasa :)

  VastaaPoista