tiistai 5. huhtikuuta 2011

Peruspaitoja

Pikkuhiljaa poikaselle vaatekaapin täydennystä 92 cm kokoisena. Nämä ovat olleet leikattuina pitkään ja ompelukin tuotti päänvaivaa. Huomaa, että sellainen tuntuma katoaa kun ollut taukoa näissä ompeluksissa. molempiin jouduin tekmään kaula-aukon resorit pari kertaa kun ei meinannut onnistua eka yrittämällä. Tykkään niin kovasti näistä Metsolan froteista ovat ihan mahtavan laadukkaita ja plussaa saavat myös leveydestään :) Uusi suosikki paitakaava on Villi Viikinki, sopivan kaponen meidän poikaselle :) Tälläisiä perusjuttuja on helppo ommella vaikka ompelu välillä keskeytyisikin. kovasti kyllä on päässä applikointi suunnitelmia ja toivottavasti saan ne kesäpaitoihin toteutettua!

Kaava:Ottobre 6/2010 Villi Viikinki
Koko: 92cm
Askarreltiin muuan viikko sitten lintusia leikkihuoneen ikkunaan roikkumaan. Lintuinspiksen antoi mahtava paperiliitin-blogi. Me käytettiin hyödyksi villalangan jämiä ja kankaanjämiä!3 kommenttia:

  1. Sullahan vaan blogipäivitykset tihenee tihenemistään! Perusvaatteet ei ehkä ole niin mielenkiintoisia esitellä tällain blogissa, mutta niitähän tarvitaan aina eniten. Kivoja paitoja! :)

    VastaaPoista
  2. Kivat paidat. Tuossa autokankaassa olisi ainesta suosikiksi meidänkin perheessä.

    VastaaPoista
  3. Mä taas tykkään kattoa myös näitä perusvaatteita. Itse kun laitan blogiini apaut kaikki tekeleet itselle muistiin.

    VastaaPoista