torstai 11. lokakuuta 2012

EI! sanoi pieni hirviö!

"Joku koputtaa ovella. Se on iso hirviö, joka aina haluaa päättää kaikesta. Iso hirviö pihistää rahaa äidin kukkarosta, riitelee kaikista asioista, jättää tussien tulpat auki ja muutenkin käyttäytyy törpösti.Mutta mitä tekee pieni hirviö eräällä kerralla, hän uskaltaa vihdoinkin sanoa EI!"

Lainattiin sattumalta kirjastosta pieni hirviö kirja. 
 Poika tykästyi kirjaan ihan mahdottoman paljon ja kirjaa luettiin ilta toisensa jälkeen! Pojan omasta ehdotuksesta tein hänelle hirviöhupparin. Hirviö on itsessään tasku. Taskuhullu kun olen niin tasku tähänkin oli tehtävä ;) 
Kaava: Autumn Forest Ottobre 4/2012, malli 25, housut Saimi Ottobre 1/2009
Koko: 110cm mukaan tehty
Kangas: Raitajoustis Metsola, Housujen college tädiltä saatu


Kummipoika täytti heinäkuussa vuoden ja sai lahjan hieman jälkikäteen nyt lokakuussa :D Lahjaan kuului velourhousut tähtiapplikoinnilla ja tähtipaita pingviiniapplikoinnilla :) Setin vaatteet noin kokoa 80/86 ja housujen kaava oma, paidassa muistaakseni hyväksi havaittu papana Ottobre 4/2010


9 kommenttia:

 1. IHANA hirviöpaita! Meiän 3vee varmaan tykkäis kans. :D Näin tuon kirjan kerran kirjakaupassa ja ajattelin, että pitäis joskus lainata kirjastosta. Hyvä kun muistutit, pitää varmaan lähteä hakemaan. :D

  VastaaPoista
 2. Aivan hurmaava hirviö! Sama kirja oli lainassa meillä, lapset ja äiti tykkäs! :)

  Kivat nuo muutkin ompelukset! Söpö pingviini :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana hirviö, ei liian hurjannäköinen kuitenkaan :)

  VastaaPoista
 4. Suloisia ja söpöisiä ompeluksia! :) Ja tuo raidallinen sitten päätyi paidan kankaaksi, hyvä ,se olikin minun suosikkini! :)

  VastaaPoista
 5. Aika hauskaa, että tein juuri tuosta samasta kelta-harmaaraitaisesta kankaasta myös Mörkö-paidan! Ja mörkö oli musta niinkuin sinullakin :) Eli hyvin näytti tutulta hemmolta!

  VastaaPoista
 6. Ihana hirviö! Ja tosi kivalta näyttää tuo raitajoustis, en ois tajunnutkaan että on sitä Metsolan kangasta kun pakalla näyttää jotenki tylsältä :)

  VastaaPoista
 7. Hieno huppari!Ja näyttää taas olevan ihan vimpan päälle tehty, kun kaikki kohdistukset on kohillaan sun muuta. Huokailen täällä kateudesta ;)

  VastaaPoista