lauantai 20. lokakuuta 2012

Kettutunika itselle

Sain vaihtareilta palasen tuota ihanaa Leenan piirtämää kettujoustista. Olin niin itsekäs, että päätin käyttää koko kankaan vain itseäni varten :) 70 cm kangasta riitti juuri tuohon huppatunika viritelmään. Vähän kaavan testausta ja uuden kivan mallin hakemista. Tunikaan on yhdistetty kaksi eri kaavaa ja yksi hyväksi havaittu olemassa oleva vaate. Lopputulos on kiva mutta vielä täytyy mallia hieman särmätä. Ehdottomasti kuitenkin pitovaate tästä tuli. Kätevä vaate talvea ajatellen kun joustofrotee on kuitenkin aikasta lämmin ja alle on kiva yhdistellä eri värisiä trikoopaitoja. 

**

Jalassa olevat housut olen tehnyt jokin aika sitten. Housut on tehty kirpparilta löytyneestä xl-kokoisista housuista :) Nuita vastaavia oon tälle syksylle tehnyt kolmet yhteensä ja täytyy todeta, että ovat ihan lempparihousuja kotona!


 Ja tietenkin piti taskut tehdä vaikka ensin meinasin etten tee. Ja kyllä näin jälkeen päin pitää todeta, että onneksi tein käytössä ovat jo olleet :)

Hupussa tuollainen korkea kaulus ja huppu on vuoritettu trikoolla.

9 kommenttia:

 1. Hieno! Ja kivan mallinen! Tää on jännä kangas, kun mun tuntee heittelee laidasta laitaan sen kanssa :) Nyt taas tykkään ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana hupputunika! Minullekin on tulossa tuota kettujoustista, ihan omaan tunikaan.

  VastaaPoista
 3. Hieno huppari tuli ja kaulus on kiva. Välillä on hyvä olla hieman itsekäs. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä niin ihana retrokuosi.. harmittaa ihan etten ole tullut tilanneeksi. ;)

  VastaaPoista
 5. Miten tollaset taskut tehdään? Tiedätkö onko jossain ohjetta niiden tekoon?

  VastaaPoista
 6. Mullakin sattuis just olemaan 70 cm pala tuota kettua. Olin kyllä suunnitellu siitä Vilmalle jotain, mutta oikeastaan kyllä tarvisin itse enemmän uutta vaatetta. Hmmm... hmmm... Kivan näköinen tunika!

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo kettukangas, saakohan sitä vielä jostain?

  VastaaPoista