keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kauppatakki pojalle!

Vihdoinkin sain senkin tehtyä ideaa kun olen pyöritellyt jo kuukausi kaupalla päässä. Uusimmasta Ottobrestä piirsin vuoritetun velourhupparin kaavan ja ompelin takin sillä. (ois pitänyt luottaa vanhaan kaavaa, tuo malli ei vaan istu niin hyvin :/) Halpa takki tästä tuli päällikangas on kapea raidallista ohutta vakosamettia kirpparilta 4euoroa/4metriä, tikkivuori, vinonauha ja vetoketju  tädiltä saatuja. Vuoren ruskea puuvilla on ollut ennen meidän aluslakana ja  tuon siilikankaan oon vaihtanut ystävän kanssa! Eli materiaalikustannukset jotain euron luokkaa  tai ei ihan sitäkään ;)

Kyllä tuolla pikkupakkasilla tarkenee kaupassa käydä ja kylästellä. Kovemmilla pakkasilla laitetaan sitten ihan kunnon toppatamineet kauppaan. Nyt kun vielä löytäis jotku kivat kengät tuolle pojalle. Tytöille kun löytyy vaikka ja mitä kivaa kirppikseltäkin mutta pojalle ei tahdo enää löytyä juuri mitään tai sitten on niin kulunutta tai sitten oon vaan ollut väärään aikaan liikkeellä :)
Koko: 98cm leveys ja 104cm
Kangas:Kirpparilta, saatua ja vaihtaroitua
 
Kauppaan oltiin lähdössä ja siskoa rupesi tanssittaan ;)

6 kommenttia:

 1. Molemmat takit ovat tosi hienoja!

  VastaaPoista
 2. Onpa hienot ja mahtavaa kierrätystä!!!

  VastaaPoista
 3. Voi, sä olet ollut ahkera! Mulla on vielä ompelematta lasten kevättakitkin, puhumattakaan talvitakeista.. ;D Tarkoitus kyllä on edelleen ommella ainakin Pikkusiskolle takki. Pojan takin suhteen hyppään varmaan suoraan ensi kevään takkiin. Katsotaan saanko aikaiseksi ja missä vaiheessa!

  VastaaPoista
 4. Kivat takit!
  Mulla on samat puuhat edessä, mutta yhtä kangastilausta olen nyt odotellut jo viikon (viikko on pitkä aika, jos kankaista puhutaan! :D)

  Mä en myöskään meinaa löytää pojille kirppareilta vaatteita. Jos sattuisi löytymään oikeaa kokoa ja olisi vielä kunnossakin niin sitten väri on tummansininen, harmaa, musta tai kuvana on jokin typerä örkki... Harvemmin löytyy mitään iloista ja värikästä. Huutiksessa on, mutta hinnatkin on sen mukaiset.

  On siis ommeltava itse! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Pikkusilla tosi hienot lakit. Meidänkin teidän isomman kaima tykkäis kyllä tommosesta lippapiposta!

  VastaaPoista